Monday, September 05, 2005

13 september

Fotballmagasiner som "When saturday comes" og "Offside" er allerede viden kjent for knallgode artikler som holder mye høyere standard enn tabloidavisene som først og fremst fokuserer på hvem John Arne Riise dater.

VG forsøker seg
Norges mest kjøpte avis, VG, prøver seg dermed med en fotballmagasin som skal være på høyde med de to nevnte magasinene over. Magasinet vil komme ut for første gang, 13 september, som er neste tirsdag. Første nummer inneholder saker om norsk fotball, engelsk fotball (...), italiensk fotball og visstnok en sak fra årets supportercup i St. Pauli. VG lover 132 sider 6 ganger i året, og prisen blir på 69 kroner, noe dte absolutt vil være verdt om det er i nærheten av standarden til sine to forbilder. Kjente navn som Erik Thorstvedt, Nisse Semb, Lars Tjernås og Henning Berg skal bidra med den faglige biten i bladet. Klagogsyt gleder seg til neste tirsdag, og skal lese det fra perm til perm.

Våkn opp!
For en gangs skyld er det ikke klagogsyt som roper dette, men Monsemannen. I dagens utgave av Nettavisen prøver Ostringen å snakke Charlie Miller og Robbie Winters inn på det Skotske landslaget. Klagogsyt har ikke så mange preferanser verken den ene eller den andre veien, men klagogsyt syns det er på tide at Miller setter signaturen sin på en fornyet kontrakt med rødtrøyene. Men klagogsyt syns egentlig det hadde vært interessant å se Martin Andresen versus Miller og Winters.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home