Thursday, September 15, 2005

Mysterium

I dagens BA står sjefsklovn Kristian Jæger frem og sier at han ikke har noe godt svar på hvorfor det kun er solgt i underkant av 4000 billetter til dagens kamp mot Lokomotiv Moskva. Det er faktisk et mysterium. Heldigvis trenger Brann ikke å dra til London og Sherlock Holmes for å løse saken, men kun lese dagens tull fra klagogsyt.

250
For det første skremmer Brann vekk så mange som mulig med en billettpris på skandaløse 250,-. Men at dette er en altfor høy pris å betale for 2 x 45 min med fotball har selvsagt ikke gått inn i skallene på de lure folkene som sitter på ræven i idrettsveien.

Nedtur
Den andre grunnen har med det sportslige å gjøre. Før sesongstart utropte Mjelde og spillerne seg selv til både serie og cupmester. Til og med klagogsyt gikk fem på (hei Andreas Lunnan), og tippet for første gang Brann som seriemester. En slik feil skal naturligvis ikke forekomme, og klagogsyt er klar til å innta skammekroken. Med årenes løp er klagogsyt blitt ganske kjent der. Klagogsyt havner nemlig der hvert år som følge av at man fremdeles går på stadion. Selv ikke pauseunderholdningen med Tommy Sulen i et frekt Toro-kostyme kan forsvare noe av dumskapen. Men om klagogsyt skal i skammekroken bør den sportslige ledelsen, styret, det medisinske apparratet og spillerne sitte i galgen...

Senere i dag blir klagogsyt oppdatert, igjen. Da med gjesteskribent Erik Bergsland sitt syn på "billettsaken".

0 Comments:

Post a Comment

<< Home