Monday, September 19, 2005

Noen ganger er det alright...

Noen ganger er det herlig å være Brannsupporter, som for eksempel i går. I går fikk vi endelig se kvalitetsfotball, og det som i mine øyne var årsbeste. Det hevdes bl.a. at kvalitet er veien til økt kundetilfredshet. I dag var det kvalitet, og da er vi, altså kundene, fornøyd. Det er jo bare så synd at Brann bare har kvalitet i 2-3 kamper pr. sesong.

Erkjenn feilene
Resultatene i år, spesielt på høsten, har vært skuffende. At Brann ender på en plass mellom femte og åttende må åpne for erkjennelser om at denne sesongen har vært alt annet enn vellykket. Først når de innser feilgrepene som er gjort sportslig og administrativt er det et grunnlag for videre utvikling. Men når Brann velger å fokusere på alle skadene de har hatt (og er selvforskyldt i) blir det hele feil.

Scharner
Scharner er en ganske alternativ spiller, men en som tydeligvis har ganske god selvinnsikt. Han gikk til Mjelde og sa at han ville være mest til nytte for Brann som midtstopper. Mjelde var skeptisk til dette, men prøvde det til slutt...med stort hell. Her har Scharner forstått at han kan bidra mest mulig til kollektivet Brann (likte du den, Mons?) med å spille midtstopper. Hvorfor? Jo, fordi det er på den plassen han er best. Azar Karadas manglet ikke overaskende nok selvinnsikt og forlangte å spille midtstopper i den siste tiden i Brann. Det var først når han kom til RBK og Lektor Eggen at det faktisk gikk opp for idioten at han faktisk var best som spiss. S spillere som Scharner er det for få av!

Øve seg
I forbindelse med gårsdagen boklansering av Eggen senior og junior ble førstnevmt naturligvis spurt om ansettelsen (og sparkingen) av Per Joar Hansen. Til Adressa sier han at "Perry" kan bli en utmerket trener, men at : - Rosenborg er ikke en slik klubb som man kan øve seg på å bli trener på. Men i Brann er historien en helt annen. Vår kjære sportslig leder kan vise til flotte meritter fra Bergen Travpark, mens hovedtreneren kan vise til...hmm....han hadde faktisk ikke trent et lag før Brann! Er det rart Brann aldri vinner serien ?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home