Tuesday, September 20, 2005

Forza Fugla

Klagogsyt har surfet litt på de forskjellige debattforumene til Tippeligalagene på nettet i dag. 99% er jo bare piss, men nå og da kommer du faktisk over noe fornuftig. Av alle ting var det faktisk mulig å finne noe vettugt på klanen.no. Jeg sakser og limer :

Vil til slutt si at mange her på siden som kaller seg supportere faktisk har rett til å kalle seg mer enn det! Det betyr at man støtter laget. Folk som lever og ånder for en klubb kalles fans!! Eksempel på dette: Min kompis møtte noen fra rødkledde fra Manchester på bar i London. Han uttrykte henrykt " I`m a United fan too!" Han fikk kontant svar: You are not a fan you are a supporter!!

Vingler

Mons Ivar Mjelde er en rar skapning. I BA lanserer han i dag Martin Andresen og Charlie Miller som det nye drømmeparet på midten. Det er nye toner fra den kanten. Før hjemmekampen mot Fredrikstad sa Mjelde at Andresen og Miller sentralt er utopisk p.g.a skotten sin manglende fysikk. Han mente at en kar som Tom Sanne var en bedre makker for landslagskapteinen.

Birmingham

Det er etterhvert kjent at Steve Bruce og Birmingham har meldt sin interesse for Paul Scharner etter den strålende kampen på for to dager siden. Klagogsyt mener at Brann ikke bør selge "Fussballgott" for under 20 mill. Om de derimot har tenkt å kjempe i toppen av norsk fotball ville det beste være å si nei, men det vil jo ikke Brann. Dermed er klagogsyt sitt tips at Scharner flytter til Birmingham om Brann får 10-15 mill.

Til slutt er det bare å si "Forza Fugla", og krysse fingrene for at pakket ryker ut av cupen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home