Friday, September 30, 2005

Rutiner og helter

Bergens Tidende kan i dag melde at Brann er anmeldt for bedrageri. Saken er litt mindre dramatisk enn det overskriften til BT gir uttrykk for.

Dette er en svikt i rutiner. Ikke noe forsøk på svindel, sier Terje Martinsen, kontroller i Brann til BT.

Båkgårdsklubb
Greit nok det. Vi er alle sammen mennesker, og ikke ufeilbare. Det som gjør klagogsyt bekymret er den åpenbare mangelen av rutiner i hele Brannorganisasjonen. De manglende medisinske testene kom også som et utslag av manglende rutiner (om det i hele tatt fantes noen). Eksternt gir ikke dette inntrykk av at Brann er et topplag i Norge. Inntrykket jeg sitter igjen med at Brann ikke har tatt et steg fremover, men står på stedet hvil som en båkgårdsklubb. Hele klubben er gjennomsyret av inkompetanse! Ingen kan forvente at Brann skal bli et stabilt topplag, når resten av organisasjonen år etter år opptrer kritikkverdig.

Helter?
Etter gårsdagens hevder Mjelde at spillerne er helter. Det er rart. Klagogsyt har blitt opplært til at helter vinner til slutt, og oppnår heder og ære. Om heltene ikke vinner, men taper/dør blir de martyrer og får en legendarisk status. Klagogsyt tviler på om Brannspillerne blir martyrer, og at gårsdagens kamp ville komme under kategorien "legendarisk".

Ellers er det helg, og klagogsyt tar seg som vanlig fri på lørdag. Men fortvil ikke, på søndag er klagogsyt tilbake igjen.....og igjen...og igjen...og igjen.

1 Comments:

At 7:50 pm, Anonymous Anonymous said...

sorry...

 

Post a Comment

<< Home