Sunday, October 02, 2005

Vestlandsderby

Brann er et lag fra Bergen. Klagogsyt holder med Brann. Vi ler ganske mye av Brann under kampene. Vi ler hver gang vi ikke skjønner bæret av hva Mjelde holder på med. Det skjer stort sett i hver kamp. I morgen skal det skje igjen. Da er det Viking som står på motsatt banehalvdel, og klagogsyt blir naturligvis å finne på dagstur i Bergen igjen.

Respekt
Visse utspring Boldi Brann-og Vikingmiljøet har alltid vært ute etter bråk og slåssing. I 2001 gikk dette b.l.a utover klagogsyt da han fikk en ølflaske i hodet på kaien i Stavanger. Respekt er nøkkelordet her. Hver gang Brann har vunnet i Bergen er det nok av idioter som står og roper til stakkarne på W-tribunen f.eks "Viking suger". Dette er det vanlige omkvedet rundt W-tribunen etter en Brannseier. Kjepphøyre bergensere dopet ned av en ussel seier.

No ser eg rødt
Konsekvensen av dette er selvsagt at noen til slutt ser rødt, og løper etter de "skyldige". Om de så får seg en på trynet står de dagen etter frem med en tåredryppende historie i BT/BA om de fæle supporterne som angrep dem helt uten grunn...

I samme båt
Nettopp respekt for andre supportere er ofte en mangelvare, ikke bare i Bergen, men også andre steder i Norges land. Klagogsyt er for at fotballsupportere skal respektere andre fotballsupportere. De som er ørlite oppegående skjønner at vi har mer til felles enn det som skiller oss ad. En annen historie er selvsagt at resepekt for fotballsupportere er noe Brann aldri har hatt, spesielt for egne supportere!

Ettersom klagogsyt må dra rett fra jobb og til Gardermoen i morgen (altså mandag), så vil klagogsyt ikke bli oppdatert i morgen (mandag, sa jeg!!!!)

4 Comments:

At 2:46 am, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 2:47 am, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 2:48 am, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 2:48 am, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home