Wednesday, October 05, 2005

Erindringer fra Norge-Italia

I dag er det onsdag, og om 3 dager er det tid for landskamp igjen. Ettersom klagogsyt bor i Oslo blir det nok en tur på landslagsarenaen, igjen.

I landslagssupporterne og NFF-sponsorens hule - Saras Telt
Som før hjemmekampen mot Italia vil det igjen bli arrangert vorspiel i Saras Telt på Karl Johan. På landskamper er det sponsorene som dominerer bybildet. Fotball er de i alle fall ikke interessert i. Mot Italia hadde de fleste en date med Tom Collins (både en og ti ganger), og det er som kjent det viktigste når du er sponsor. Andelen genuint fotballinteresserte var særlig større enn en hvilken som helst kveld på Saras Telt. I forbindelse med landskamper sitter lommeboken til sponsorene løst, og dette vet NFF å utnytte. De hadde rigget seg med et eget stand der de dumpet restlageret sitt av flosshatter og andre morsomheter fra "Norge-Supporter" tiden. De hattene kan jo få selv en medisinfri Kjell Magne Bondevik til å se ruset ut. Men for all del : Det var mye underholdning i dette også.

Let me entertain you!
Slike flatfyll matcher kan vel bare Titano- og countryfestivalen på Vinstra matche. I Saras Telt gnålte sponsorene ut DDE-slagere, men det ble slutt på det med en gang de entret portene til Ullevaal. Da var det ikke lenger tid for å fortsette festen, men for å bli underholdt. Hallo? Underholdt av det norske fotballandslaget? Hvor dum og naiv går det an å bli?

Half time activities
I pausen gikk endel av sponsorene som ikke hadde VIP-plasser hos Ullevaal Business Class. De mislikte at det ikke var ølsalg på Ullevaal, og derfor retunerte de til det "koselige" vannhullet sitt på Karl Johan.

I rettferdighetens navn fant klagogsyt noen normale i Saras Telt også. Han hadde blant annet noen dype og åndfulle samtaler med noen i Kanari-Fansen. Disse kunne Dennis Reksten sin "tribute" til Oslo by, og likte spesielt å synge denne på t-banen opp til Ullevaal Stadion...

1 Comments:

At 1:59 pm, Anonymous Anonymous said...

Frekt å henge ut Titano-festivalen på denne måten her. Festivalen inneholder mange ting som er langt viktigere, til tross for at flatfyll blant 40-50-åringer som ikke har flyttet hjemmefra og bruker mesteparten av tiden sin til råning er et viktig innslag.

 

Post a Comment

<< Home