Thursday, October 06, 2005

Torsdag

Det er torsdag, og helgen nærmer seg med stormskritt. Lite eller ingenting som skjer i Idrettsveien, og dermed kommer klagogsyt nok en gang med en elendig oppdatering.

RBK-Brann
I Trondheim er interessen på topp etter at RBK har komt på vinnersporet igjen. Rbk.no kan melde at billettsalget til kampen om knappe 2 uker har passert 14.000. Dermed er det sannsynlig å tro at tilskuertallet blir på rundt 18-19.000.

Han è bare såååååå søt
BA kan melde at to middager med Dylan Mcallister og Håkon Opdal skal auksjoneres bort. Klagogsyt kunne godt tenkt seg en 7-retters middag, men da uten Mcallister og Opdal. Onde tunger vil nok hevde at klagogsyt har nok bredde å dra på. Adressa kan melde at RBK er ute etter å ansette en fysisk trener. Vedkommende blir ansvarlig for å kvalitetssikre spillernes utvikling når det gjelder utholdenhet, styrke, spenst og hurtighet. Dermed har RBK gått bort i fra spillerne sine egne trenere som heter Maarud og Coca Cola. Klagogsyt holder seg helst til gode trenere som Sørlandschips og Cola. De er ansvarlig for å kvalitetssikre at klagogsyt alltid har et spekklag rundt kroppen, og være påpasselig med at slike ting som utholdenhet, styrke, spenst og hurtighet ikke skal eksistere.

I morgen er det helg, og klagogsyt gleder seg til en helg uten magesår.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home