Wednesday, October 12, 2005

Overveldende

Det er onsdag, og to dager til klagogsyt reiser oppover til Trondheim. Adressa kan melde at RBK har passert 16.000 solgte billetter.

Kroppsmasse
Markedssjefen i RBK, Endre Storholt, syns billettsalget er litt overveldende. Men om det skulle ende med Brannseier på søndag vil nok Endre Storholt synes at klagogsyt sin eventuelle feiring blir veldig overveldende. Men sånn er det. Skribenten følger jo bare mottoet til Kjernen. Det er nemlig det geniale mottoet : "Fotball er følelser - slipp dem fri". Det er nøyaktig det klagogsyt gjør. Bare spørr Tv2. Det er ikke bare feiringen til klagogsyt som er overveldende, også den kroppslige massen må betegnes som overveldende. Men klagogsyt ser ingen begrensinger. Det er nå klagogsyt må bestemme seg hvor veien skal gå videre. Skal klagogsyt satse på en utbygging av kroppen? I disse dager er utbygging jo populært, spesielt i Idrettsveien. Om klagogsyt vil utbygge, så må noe gjøres fort! Heldigvis trenger ikke klagogyt å ta kontakt med Bergen Kommune for å utvikle seg. Da hadde nok et evt. vedtak ikke gått gjennom før om 10-15 år. Eller bør klagogsyt bygge ned dette vakre arkitektoniske verket? Det blir nok det første, ja. Den saken er jo veldig grei.

Cupfinalen
Det er ikke bare Brann som sliter med udugelige folk. Romerikingene får nå merke LSK sin grådighet. Alle som ønsker å kjøpe cupfinalebillett via LSK må kjøpe en cupfinalepakke som består av flagg, skjerf og naturligvis billett. For disse to supportereffektene skviser de støttespillerne sine for 300,- ekstra. Klubben forsvarer dette med at de ønsker å kle opp Ullevaal i gult og svart. En mer latterlig grunn skal du lete lenge etter. Kanskje bør klagogsyt sette seg på de ansvarlige for dette pisset. Som skrevet før er kroppsmassen til klagogsyt overveldende, og det vil være en overveldende tanke for mange å ha klagogsyt over seg....Til skrekk og advarsel må klagogsyt opplyse om at Mr. Crouch, som til daglig spiller for Liverpool, har allerede har fått erfare hva som skjer når klagogsyt bruker han som seng. På det rent personlige plan kunne klagogsyt godt tenkt seg å bruke Aylar som seng...Om så skulle skje, noe som er veldig sannsynlig, vil nok klagogsyt sove på magen den natten.

Jon Olav Hjelde
Jon Olav Hjelde var på vårparten et hett navn for ledelsen i Brann, og spilleren var i samtaler med både "Peddi" og Mjelde. Men det endte til slutt med ingenting. Denne sesongen har trønderen avrundet proffkarrieren i Mansfield, og vender nå hjem, melder tronderfotball.no. Den tidligere Nottingham-Forest spilleren blir nå spillende trener i 3. divisjonsklubben Vuku. Til de uopplyste er dette moderklubben til Hjelde.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home