Monday, October 10, 2005

6 dager igjen...

Det er 6 dager til kampen på Lerkendal, og det er stille rundt Brann. Media-Norge fokuserer først og fremst på den uinteressante kampen mot Hviterussland. Hovedsaken i mediaene er at Hareide er hissig på Karl Petter Løken. Klagogsyt er faktisk ikke hissig på noen i dag. Verken NFF, BBB eller trøndere.

Quiz
Om noen av klagogsyt sine millioner av lesere skal til Trondheim førstkommende fredag anbefales en tur innom "Klokkesvingen". Dette er Kjernen sine nye pub, og på fredag kveld blir det fotball-quiz der med den høyst variable backen Michael Dorsin.

3. div
I mangel på nyheter omkring Brann har klagogsyt tatt en titt på hvordan "ståa" er ang. opprykkskampene til neste års 2. divisjon. Åmot Start2, Steigen og Korsvoll er klar for 2. div. Det som er verdt å merke seg er at Åmot slo Asker i kvalifiseringskampene. Asker hadde vunnet alt i serien, men tapte kvallikkampene. For en hard og nådelås verden..evt, for en ræva avdeling Asker var i...Hvem som blir de to siste i 2. divisjon blir avgjort til helgen. Men det er høyst sannsynlig at Askøy rykker opp. I sin første kvalifiseringskamp, mot Voss, vant de hele 3-0. Den siste plassen står mellom trønderlagene Kil/hemne og Nardo. Den første kampen endte 0-0, og dermed blir det nok en spennende avslutning på søndag. Denne kampen går forøvrig noen timer før RBK-Brann, og dermed blir nok klagogsyt å se på denne "viktige" kvalifiseringskampen. Klagogsyt syns det har sin sjarm med å se lag i lavere divisjoner. Klagogsyt har da til og med sett Holmedal som i sin tid spilte i 4. divisjon. Ikke at det frister til en gjentakelse!

Ellers...
...kan klagogsyt slå i hjel litt tid med å vedde på at RBK kommer til å skylde på dommeren om de taper kampen mot Brann på søndag. Den er grei....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home