Friday, October 14, 2005

Ukeslutt

Mediaene flommer over med stoff fra Soria Moria, mens klagogsyt flommer over med uinteressante synspunkter. Det er 2 dager igjen til RBK-Brann, og 0 dager igjen til klagogsyt drar til Trondheim.

RBK-Brann
Oppgjørene mellom Brann og RBK er alltid spesielle. Det er en av de få oppgjørene der klagogsyt ikke gleder seg over en evt. Brannseier. Det viktige med disse kampene er at det går til helvete med RBK, og den skadefryden det alltid er å ta poeng fra selvgode trøndere.

Sms
I gårsdagens VG kunne vi lese at Pia Haraldsen og Farmen-Barbro har fått sms av flere landslagsprofiler enn kun John Arne Riise. Ålesund eller rettere sagt Color Line la jo virkelig gullegget med å plassere denne mannen på en sokkel utenfor Color Line Stadion. De to kvinnene uttaler at de ikke skjønner at disse landslagsspillerne tør å sende dem meldinger. Kjendiskvinner prater da sammen. Klagogsyt kan hjelpe Haraldsen og Farmen-Barbro med å gi de et hint. Ordet vi er ute etter slutter på X og begynner på S. Er litt nysjerrig på hvordan praten går når de får en sms fra Riise eller en av de andre overbetalte horene (hei PAF). Klagogsyt håper og tror at de svarer med "tazte priv? Koz og klemz", før de ringer til Ari Behn for å forhøre seg om hvordan (be)føling funker når man er i fjæra.

Klagogsyt ønsker alle en god helg, og er "back in business" på mandag ettermiddag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home