Thursday, October 13, 2005

Snikk-snakk og fotball på tv

Det er 4 dager igjen til RBK-Brann, og ikke mye annet enn kontraktsprat og overgangsrykter.

Miller
Charlie Miller hevder at han vil bli i Brann, og "Peddi" regner med at kontraktsforhandlingene går i orden. I og med at Miller signerer ny kontrakt skal lønnen til Skotten bli det mest interessante. Charlie har nå en grunnlønn på 1.5 mill (!), og det er grunn til å tro at denne summen dessverre vil stige når Brann presenterer det nye kontraktsforslaget.

Scharner
Det eneste klagogsyt orker å si om denne saken er at alt under 20 millioner er en komplett skandale!

NRK og Tv3
Tv-kanalene NRK og Tv3 annonserte i dag at de vil gå sammen for å starte en ny sportskanal. Denne kanalen vil være på luften like etter nyttår, og hete "SportN". Det er etterhvert blitt veldig mye sport, og da spesielt fotball på tv. Selv kamper i engelsk 1. div og norsk 1. div kan vi få med oss nå.

For mye fotball
Men selv for oss er det en smertegrense. Det er nå rett og slett for mye fotball på tv. Som en konsekvens av dette er fotball i vinden som aldri før, og media dekker sporten som aldri før. Dessverre er dekningen skandaløs. Nå kan du aldri lese referater om hvordan kampen var. Istedenfor fokuserer media på enkeltting som hårfrisyrer, ferrarrier og mye annet uinteressant dill. I så måte er Tv2 sporten aller verst. Det er bare en litt annen versjon av "God kveld Norge".

På reise
I morgen reiser klagogsyt til Trondheim, og blir der hele helgen. Dermed uteblir den vanlige oppdateringen på søndag. Men fortvil ikke. Morgendagens oppdatering kommer naturligvis like før klagogsyt slenger seg på flyet til Trondheim!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home