Tuesday, October 18, 2005

Spanjoler

Om 2 uker er det sesongen slutt, og klagogsyt ser seg nødt til å vurdere oppdateringsfrekvensen. Ettersom Brann aldri i verden når Royal League er det en fare for at klagogsyt går fra 6 oppdateringer i uken til kun 3. Dette er selvfølgelig en glede for klagogsyts lesere. Om det blir 3 får vi se på, men 6 oppdateringer i uken blir i alle fall uaktuelt etter 30 oktober.

"Falsk" lojalitet
Det som på søndag skulle vært årets siste kjempekamp, og den kampen der Brann skulle sikret gullet foran 17.500 tilskuere. Nå får de heller kjempe om 6. plassen foran 14.000. Etter søndagens kamp hvor det var drøye 19.000 på Lerkendal snakkes det om hvor lojale Lerkendal-publikummet er. Pisspreik!!! Av de 19.000 var minst 3-4000 av de idrettslag som har fått billetter til sterkt reduserte priser. Dermed blir det litt som med VIF. Der i gården har jo Hafslund to ganger i år gitt vekk 20.000 gratisbilletter (10.000 til hver kamp). Forøvrig heier vel alle på "hele Norges Real Madrid" i kveld. På en slik dag er vi alle Spanjoler!

Island
Ellers kan BA melde at Mjelde har fattet interesse for et talent fra Island. Det er faen meg akkurat hva vi trenger. Enda mere middelmådig benkefyll!

Brann-Odd
Billettene fyker ikke akkurat avgårde i et rekordtempo til søndagens kamp. Brann.no kan melde at det fremdeles er knappe 5000 billetter igjen til årets siste hjemmekamp. Klagogsyt reiser til Bergen på fredag...Somebody, shoot me!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home