Friday, October 21, 2005

E-cup

Fotballsesongen her i Norge nærmer seg slutten. Etter 30 oktober er det slutt på sesongen for våres del, mens de fire første lagene i Eliteserien kan "kose" seg med RL utover vinteren. Andre som gjorde det bra i år, og foreløpig bra i e-cupen har Champions League og UEFA-cupspill å se frem til.

Bengt Eriksen
Tidligere denne uken gikk Bengt Eriksen ut og sa at nivået i norsk fotball er blitt dårligere. Kanskje en litt rar uttalelse med at de andre lagene som fremdeles er med i forskjellige e-cuper gjør det brukbart. RBK imponerte i 45 minutter mot stjernegalleriet til Real Madrid. Viking har imponert både mot Rapid Wien og Monaco. Tromsø gjorde det samme mot Galatasaray og delvis motRoma.

"Hederlige" tap
Dette må vel vise at norsk fotball har tatt et skritt videre? Før i tiden var det jo alltid "hederlige" tap som var gjennomgangstonen hver gang norske lag var uti Europa. Da ble motstanderne overvurdert, og høydepunktet var å ta bilder sammen med stjernene på motstanderlaget før kampen. I år kan hederlig tap bli eksemplifisert gjennom Brann og kampen(e) mot Lokomotiv Moskva. Husker ikke hvilken avis som skrev at Brann gikk ut av UEFA-cupen med flagget til topps. Det var som et gufs fra norsk fotball sin "mørke" fortid.

Hjem
I dag reiser klagogsyt hjem til Bergen for helgen, og ønsker alle en god helg. Neste oppdatering blir som vanlig på søndag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home