Wednesday, October 26, 2005

comeback

Klagogsyt er tilbake igjen etter en liten pause takket være en svært ustabil maskin. Dermed er det uvisst når neste oppdatering kommer igjen.

Selge eller ikke selge....Det er spørsmålet
Siden forrige oppdatering har det vært kaos rundt Paul Scharner, og enden på visen er at Paul Scharner blir i Brann inntil videre. Det er grunn til å rose Brann for å si nei til Birmingham. "Gamle" Brann ville jo solgt "Årets spiller" for under 10 millioner. Men med en relativt ok øknomisk situasjon har Brann nå råd til å si "nei takk" til Birmingham. Det er andre boller enn når Azar Karadas ble solgt til RBK. Forøvrig var klagogsyt en av de få som var glad for at Azar ble solgt. En mer oppskrytt spiller skal du lete lenge etter!

Mjelde
Om vi skal stole på det spillerne sier virker det som om trener Mjelde er helt alene i sitt synspunkt om at sesongen har vært ok. Heldigvis tør spillerne å si at sesongen har vært under forventningene. Det er bekymringsfullt og urovekkende at trenerteamet ikke har noe som helst av selvkritikk. De skylder kun på skader og atter skader. Derfor er det befriende at Martin Knudsen sier at "alle må regne med skader". Forhåpentligvis blir dette nevnt for Mjelde og Steffensen i plenum. Derfor skal spillerne ha ros for å være ærlig, og innrømme at de rett og slett har vært for dårlig.

Alta
Alta-spiller Tore Reginiussen (19) trener med Brann denne uken. I følge sportslig leder, POL, er visst Tore en interessant spiller. Trenger Brann virkelig enda mer stallfyll?! Tore spiller tross alt på det svakeste laget i vår nest øverste divisjon. Dermed er det naturligvis "litt" forskjell på han og Paul Scharner...Men ettersom Tom Sanne forlater Brann er det viktig å få inn en som holder det samme nivået. La oss for all del ikke heve kvaliteten, og dermed konkurransen på Brann-laget!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home