Monday, October 24, 2005

Opdatering

Hva har Kjetil Rekdal og Mons Ivar Mjelde til felles? Begge to prøver å tone ned sesongen. Rekdal gikk ut for 1-2 uker siden og sa at 2. plass var helt ok, mens Mjelde ikke skjønner hvordan folk kan være skuffet over at Brann ikke en gang er i medaljekampen.

RL
Et stykke inn i høstsesongen bestemte Brann å forandre målsetningen sin. Den dårlige starten resulterte i at målsetningen var å komme blant de 4. beste. Heller ikke det greide rødtrøyene. Med andre ord har Brann mislykkes i og nå begge sine to målsetninger. Likevel hevder Ostringen at sesongen er ok. Det er deilig å se at selvinnsikten er uforandret! Oppsumeringen av fjorårets deltakelse i RL var at spillerne mente at det var vanskelig å motivere seg til kampene, og at det er ingen som nå gråter store krokodilletårer for at Brann uteblir i den nordiske turneringen. Ingen deltakelse i RL betyr MYE trening på det allerede utgåtte kunstgresset i Vestlandshallen. Er det lettere å motivere seg til noe slikt?

Nye Brann Stadion
Gårsdagen var også klagogsyt sin siste kamp på Umbro-tribunen. Neste år vil dette bli hovedtribunen, og bli en ren VIP-tribune. Det betyr at vi som har hatt sete på den snart revne tribunen vil etter all sannsynlighet havne på Øvre Hansa neste sesong. I neste mnd vil Brann sende ut informasjon, og det brevet skal bli høyst interessant. At det inneholder skandaler på rekke og rad er allerede klart. Det som berører de fleste er hvordan prisene blir i 2006. Brann har allerede varslet av de vil øke billettprisene (som er høye nok fra før), og dermed er det grunn til å tro at Brann vil bli Norges svar på Chelsea.


Stabæk
I går spilte også Løv-Ham sin siste hjemmekamp for 2005, og det endte med 1-2 tap for Stabæk. Mr. Stabæk, Ingebrigt Steen Jensen, gikk tydeligvis rett på flasken eller lignende etter gårsdagens seier. Planen var i alle fall at Jensen skulle ta samme fly som klagogsyt til Oslo. Men selv etter at den søte damen på Flesland hadde ropt ut etter Ingebrigt Steen Jensen 2 ganger måtte flyet forlate bergensk jord uten mannen som fremdeles er i stemmeskiftet. Kanskje like greit...Lite festlig å være hjemme 02:30, og på jobb 07:00! Litt herlig tortur mot folka på Røyken hadde vært på sin plass. Evt. steining av materielle goder som bil og hus.

1 Comments:

At 11:58 pm, Anonymous Anonymous said...

Nei, her var det dårlig med bilder Geir..hehe! Bra side, interessant lesestoff!Hilsen Ørjan

 

Post a Comment

<< Home