Sunday, October 23, 2005

(nesten) game over

Det er søndag, og det er klart for årets siste hjemmekamp. Dette skulle ha vært opptakten til gullfesten i Hamar neste helg. Istedenfor er det en totalt uinteressant kamp, selv for oss. Årets lille lyspunkt er dog at de aller fleste hjemmekampene har vært veldig bra!! Som en motvekt har bortekampene vært det komplett motsatte...

Skikkelig avslutning
Tidligere denne uken gikk Mjelde ut i BT og lovte en skikkelig avslutning på sesongen. Det er faktisk totalt uinteressant. Brann må gjerne tape 0-10 for min del. Selv med 6 av 6 poeng på de to siste kampene har sesongen, sett under ett, vært tragisk og kanskje den mest skuffende i klubbens historie. Ingen må bli lurt til å tro noe annet! Med tanke på den skuffende sesongen er det overaskende at hele 14-15.000 (eller mer) sannsynligvis vil finne veien til stadionportene på søndag. I tilegg må vi legge oss på minnet at Brann ikke har en masse tilbud til idrettslag, eller har en hovedsponsor som deler ut 10.000 gratisbilletter.

Ekte lidenskap har et navn...
Joda, dette er slagordet til Brann. Men med for mye lidenskap må det gå alt. Før 2003 sesongen var det Mjelde som tiltrådte rollen som Bergens skyteskive nummer 1. Han lanserte med en gang sin berømte "stein på stein filosofien". Det skulle representere nøkternhet, slik at ingen skulle ta av med tanker og visjoner om gull og grønne skoger. Men før denne sesongen ble alt forandret. Brann og Mjelde hadde tidenes kjøpefest. Den nøkterne filosofien ble borte, og ble erstattet med kun lidenskap. Med bare lidenskap har alt en tendens til å gå over alle støvleskaft, og det har det gjort i år. Brann har havnet i ingenmannsland, og for de selvutropte gullfavorittene har sesongen vært en gedigen skuffelse. Lidenskap er en bra ting, men for å kunne kontrollere dette er det nødvendig å ta nøkterne skritt. Med en innkjøpsfest som mangler sidestykke i Branns historie har Mjelde gjort det komplett motsatte av den opprinnelige planen.

Komplisert
Alt har blitt så komplisert i Brann. Ingen i Brann vil påstå at de har hatt en særs skuffende sesong. Istedenfor får vi høre de sedvanlige unnskyldningene om skader og salget av Raymond Kvisvik til Fredrikstad. Det hadde ikke gjort Brann noe om de kvittet seg med pisspreiket, og heller adoptert direktør i Telenor Privat, Berit Kjøll, sitt mantra : KISS. Som de fleste skjønner er det ikke bandet KISS hun mener, men KISS er for henne en forkortelse for : Keep it simple stupid.

"Nye" Brann Stadion
klagogsyt har ennå ikke fått brev om hvordan plassfordelingen blir på nye Brann Stadion...Få ut fingeren, Brann!!!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home