Wednesday, October 26, 2005

Gleder

På lørdag går siste serierunde av stabelen, og klagogsyt blir naturligvis å finne på Hamar. Men om 3 dager er kampen på Briskeby helt uvesentlig. Det alle, inkludert klagogsyt, bryr seg seg om er hva som skjer i Kristiansand. Dette handler først og fremst om at Brann er og blir et drittlag. Et lag uten vinnerkultur, og som alltid blir laget med et uforløst potensial.

Skadefryd
For det andre handler det om glede. Brann gir oss sjelden eller aldri gleder. Dermed må vi finne andre ting å glede oss over. Hva er da bedre enn å glede seg over andres ulykke? I 2001 kom 16.000 Bergensere til Brann Stadion for å se Brann snyte RBK for gullet i siste serierunde. Resultatet skal ikke rippes opp i. Hvem kan glømme LSK-Brann i siste serierunde i fjor? Jubelen over RBK sine mål var enorm...(!) Den samme jubelen kan vi bli vitne til på Briskeby om Start greier å hale gullet i land.

RBK
Samtidig er det viktig at Brann tar poeng på Briskeby. Om sesongen skulle ende med at til og med bunnlaget Rosenborg går forbi Brann vil sesongen gå fra en skandale til en katastrofe!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home