Saturday, November 05, 2005

Cupfinalehelg

Klagogsyt vil først si at alle datamaskiner suger! Dermed var det sagt!

Cupfinale
Det er cupfinalehelg, og kun LSK og Molde-hjerter gleder seg. Det merkes godt at det ikke akkurat er to publikumslag som møtes til dyst på Ullevaal nå på søndag. Senest i dag (fredag) fikk jeg tilbud av en kollega på jobben å kjøpe billetter til cupfinalen for kostpris. Vedkommende satt der med mange billetter som det faktisk var vanskelig å bli kvitt!

NFF
Hva tror du de neste linjene vil handle om? Mitt tips er at du tror at de vil handle om NFF sin udugelighet og inkompetanse. Feil! For en gangs skyld er det på tide å rose NFF! For en drøy uke siden med Forbrukerombudet og NFF enige om rammebetingelsene for fremtidig salg av kamper i regi av NFF. Mao. landskamper, cupfinaler etc.

Vekk med "supporterpakkene"
NFF vil fra neste år, når avtalen trer i kraft, kreve at videresalg av billetter skjer UTEN at billettkjøperen tvinges til å kjøpe noen form for supporterutstyr, slik som Molde og LSK har gjort. Videre er det bestemt at ekspedisjonsgebyret for pr. billett ikke kan overstige 20 kroner. Dermed får vi ikke se slike tilstander som i fjor, der Brann tok hele 50 kr i ekspedisjonsgebyr.

Reisepakker
Beklagevis vil reisepakker fremdeles bli tillatt. Andelen billetter i disse reisepakkene kan ikke overskride 50% av de billettene klubben har tilgang til. Dette er uheldig, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med handlingplanen som Forbrukerombudet og NFF har lagt frem!

Forøvrig er klagogsyt hjemme i Bergen denne helgen, slik at han unngår cupfinaleoppstyret.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home