Sunday, November 13, 2005

Oppsumering

I skrivende stund er klokken passert 90 minutter på Melløs, og det ser ut til at Molde vinner 3-2 i den første av to kvallikkamper. Disse to kampene er alltid noe for seg selv. "Hele Norge" holder alltid med laget betegnes som "underdog", og i årets tilfelle er dettte Moss.

Økonomi
Først når de oppdager de økonomiske konsekvensene med at f.eks et lag som Brann rykker ned reagerer de. I 2002 berget Brann, ufortjent, plassen mot Sandefjord. De fleste holdt med Sandefjord, og skulle på fylla om rødtrøyene måtte ned i 1. div. Men om Brann hadde rykket ned måtte ALLE Eliteserielubbene justert budsjettene. Store lag som Brann, RBK og VIF etc genererer store summer for norsk fotball hvert år, og det er noe "alle" glemmer.

Norge og sladder
Klagogsyt var naturligvis på landskampen i går, og det var like tragisk som det alltid er. Åge Hareide tyter om gi folket "stolte øyeblikk". Det har han i alle fall mislykkes med til de grader. Faktisk er Norge like tragisk som under Nils Johan Semb. I går det var dog en fordel. Norge kommer etter all sannsynlighet ikke til VM, og det betyr at 16 mai runden er reddet. Det er mye viktigere, enn at mange sponsorer skal få dra på fyllatur til Tyskland.

Sladder
En av klagogsyt sine kontakter var på fylla med landslaget etter hjemmekampen mot Skottland. Der fikk han endel "inside" info. Han kunne fortelle at Åge Hareide kan tenke seg å trene Brann når han gir seg/får sparken. Sms-Riise kan også tenke seg å spille for Brann. Mest på grunn av all oppmerksomheten han da evt. vil få, selvsagt. Det er ellers en offentlig hemmelighet at Thorstein Helstad flørter med Brann ang. en retur evt. presse RBK for en bedre kontrakt og mer spilletid. Han vil forøvrig ikke komme til Brann så lenge det er Mons I. Mjelde som trener klubben. Noe skjedde og skar seg når Brann måtte velge mellom han og Sæternes i fjor. Hva som skjedde vil Helstad ikke ut med, men en Brannretur er kanskje aktuelt når Mjelde, en gang i tiden, får foten i anus. Ivar Rønningen kan forøvrig berette at hele spillergruppen syns at Espen Steffensen er en dust. Dermed var det nok flere enn bare klagogsyt som håpa på at Steffensen ville trappe ned etter episoden på avslutningsfesten til Brann....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home