Tuesday, November 22, 2005

11.000

11.000 er det magiske tallet. Yes, 11.000 is the magic number. It's a kind of magic. A kind of maaaagic!

Sesongkort
Hva snakker klagogsyt om? Jo, om partoutkortsalget for neste sesong. Brann har satt seg som mål å selge ut de drøye 11.000 sitteplassene de kan tilby ved sesongstart. Pussig, meget pussig. Vil virkelig bergenserne gå man av huse for å se et lag som havnet på en meget skuffende 6. plass i år? I slutten av den nåværende uken får vi, som allerede har sesongkort, tilbud om å fornye plassene våre. Det mest interessante vil bli å lese hva prisene blir for 2006-sesongen. Det er allerede klart at prisene vil økes, men Brann har ennå ikke gått ut med noen prisantydninger.

Cupfinalebilletter
Ellers blir alt som vanlig. Dvs. at Brann er like slesk og jævlig som de alltid er. Om du vil være sikret cupfinalebillett må du betale innen 5 desember, og det er som alltid bare de 2300 første som er garantert billett til en evt. finale.

Drakter
Om Hans Lokøy ville tjent noen kroner ekstra burde drakten for neste sesong allerede vært på plass i hyllene i Brannbutikken. Dermed kunne Brann tjent rått på julehandelen. Det velger de naturligvis ikke å gjøre. Etterspørselen etter drakter vil naturligvis bare bli større og større, men Brann vil nok som vanlig ikke ta inn drakter før like før seriestart. Lurer på om de faktisk er klar over hvor stort det økonomiske tapet er takket være Brann sitt manglende næringsvett.

1 Comments:

At 8:28 am, Anonymous Anonymous said...

Bra at vi har de beste folkene i landet til å drive denne klubben.

 

Post a Comment

<< Home