Tuesday, November 29, 2005

News of the world

Dagens store nyhet er naturligvis ikke at Rolling Stones kommer til Bergen i sommer. Dagens store nyhet er at Tom Sanne hadde sin siste trening med Brann! Klagogsyt vil absolutt ikke savne denne b-spilleren som skulle bli en av trener Mjeldes bærebjelker. Heldigvis kostet han Sportsklubben Brann "kun" 300.000. Noe sier meg at Viking aldri har godtet så mye, siden de kapret Kenneth Storvik til klubben på slutten av 80-tallet.

Stadionanlegg
I Norges vidstrakte land bygges det stadionanlegg. Men kun i Bergen og Brann blir de forsinket. Andre klubber har full kontroll, og velger å gjøre noe så sjokkerende å belønne sine mest trofaste og lojale supportere. Klubben vi vil frem til holder til i Kristiansand, og heter Start. Sørlandsklubben vil ikke love bort noen plasser på det nye stadionanlegget, før supporterklubben "Menigheten" har fått uttale seg om hvor de ønsker å stå/sitte.

Sesongkort
Det er ikke bare Brann som i disse dager er opptatt med å reklamere for neste års sesongkort. RBK har, i likhet med Brann, en slags sesongkortkampanje på sine hjemmesider der du kan lese om alle "fordelene" du får ved å kjøpe/fornye sesongkortet. Hva de lover i forbindelse med en evt. cupfinale er interessant lesning. Som kjent lover Brann cupfinalebillett til de 2300 første som betaler for sesongkortet sitt. RBK derimot lover INGEN en evt. finalebillett. På Lerkendal er du kun "prioritert" om Trønderklubben skal spille på Ullevaal i november.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home