Sunday, December 18, 2005

Agurktid

Det nærmer seg jul, og Brann har tatt seg juleferie. Dette gleder nok spillergruppen som var i harnisk over og måtte trene i hele 3-4 timer pr. dag!! Kan du tenke deg for et helvete de må gjennom. Nei, å være fotballspiller er hardt nå til dags.

Stille
Ellers er det veldig lite som skjer på nyhetsfronten. Det mest spennende Hans Lokøy greier å gjøre er å holde oss oppdatert på at Klokkesvingen går fra å være asfalt til et hull. I og med at Brann faktisk har en butikk ville det kanskje vært en idè å reklamere for evt. juletilbud. Men nei, forretningsvirksomhet er liksom ikke Brann. De vil helst ikke tjene penger. Butikken til Lillestrøm/Kanari-Fansen har forøvrig hatt en omsetning på 5.5 millioner i år. Men selv uten finalen på Ullevaal, hevder de, at omsetningen ville blitt på drøye 4 millioner. Med andre ord har nok en klubb passert Brann...

NM
Tidligere denne uken annonserte NFF at de vil legge 14 millioner ekstra i den såkalte cupkasse foran neste sesong. Det betyr at dersom Brann ryker ut i semifinalen vil de få 731.000. Om de ryker i semifinalen blir premien på en knapp million. Som tapende finalist på landslagsarenaen vil Brann evt. innkassere knappe 3 millioner.

Jobb
Ellers popper det opp nye stillinger hos diverse fotballklubber for tiden. Både Lillestrøm og Rosenborg søker for tiden etter henholdsvis Arrangementsansvarlig og arrangementsjef. Begge jobbutlysningene ligger for tiden ute på Adecco sine hjemmesider.

Det er nok på tide at Brann også utlyser noen stillinger snart. "Helt tilfeldig" ville jeg valgt å lyse ut stillingene som mediaansvarlig, markedssjef....(de kan godt plusse på assistenttrener og hovedtrener)

1 Comments:

At 12:28 am, Anonymous Anonymous said...

Jeg ville også vurdert å utlyse stillingen "sportslig leder". Kanskje ta med at utdannelse over videregående er ønskelig.

 

Post a Comment

<< Home