Tuesday, January 03, 2006

Nytt år - Nye muligheter

klagogsyt skriver 3 januar, og trer inn i 2006 uten forhåpninger på Brann sine vegne. I fjor hadde klagogsyt sniffet gymsokkene han brukte på barneskolen. Noen annen forklaring virker usannsynlig med tanke på at Brann ble tippet for første (og garantert eneste) gang på 1. plass! Som en konsekvens av dette tragikomiske valget vil klagogsyt i år være fornøyd med om klovnene i rødt og svart (sick!) berger plassen.

Ryktebørsen
Landets største avis hevdet i romjulen at Brann visstnok har gitt Steffen Iversen et lukrativt tilbud. Dette er naturligvis kun spekulasjon fra VG sin side over potensielle klubber. Men de greier naturligvis å vinkle det på tabloid vis. Dermed tar klagogsyt denne nyheten med stoisk ro, og håper og tror at Steffen ikke nærmer seg bergensk jord! En overgang ser dog ut til å være klar. Brann har signert 19-årige kameruneren Arnaud Monkam som også er U21-landslagsspiller for Kamerun. Til dette har klagogsyt faktisk ingen kommentar, utrolig nok!

Trening
De som fikk med seg p1 sin sportssending i går fikk vite at trener Mjelde har hatt telefonisk kontakt med Start. I følge hjelpetrener Bård Wiggen har Mjelde ringt for å forhøre seg om treningsopplegget til Start som nesten bragte gull og grønne skoger til Kristiansand. Dermed kan det tyde på at Brannspillerne går en "tøff" sesongoppkjøring i vente. Ikke bare må de trene to ganger pr. dag, men kanskje hardt også!!!! Vi bare sitter og venter på de negative reaksjonene. De kan jo for eksempel sitere Daniel Braathen som sa at han bare ville ha det gøyt med fotballen. Beklagevis for Daniel og RBK betydde det at Daniel, før sesongen, hadde like bra kondis som en 60-åring.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home