Friday, February 10, 2006

Brudd

Som de fleste har fått med seg har Brann ganske nylig sendt ut bekreftelse på kjøp av partoutkort for sesongen 2006. Det interessante med dette er at Brann har gått bort i fra sin faste og tradisjonelle skrift (comic sans). På en annen side er det tydeligvis noen som syns dette er en synd og skam, og vil opprettholde denne flotte skriften. De som da har meldt seg er BBB. Ikke overaskende...men samtidig litt trist.

Skilsmisse
Erik Solèr har igjen lansert muligheten for at klubbene bør bryte med NFF, og danne sin egen liga (a la Premier League). Grunnen til dette er selvsagt fordi klubbene og E.S mener at NFF stikker av med altfor mye, og at klubbene bare blir sittende igjen med smuler. Dette skjer nok ikke med det første. Grasrotskjelen stikker dypere enn dypest i Norge, og Norges ledende lag (RBK) sender jevnlig ut signaler om at de er imot en slik "fæl og skummel" idè. Dermed må Trønderne være de eneste i Norge som mener at toppklubbene får altfor lite fra tv- og reklameinntektene....

En dag skal det skje'
Klagogsyt har sine tvil på om et slikt brudd skjer i nærmeste fremtid. Hver gang en slik debatt har blusset opp har NFF trua med rettssak, og kamphanene har roet seg. Det vil forbause meg mye om NFF ikke vil ta til vettet å gi klubbene mer av kaka, slik at det blir inngått et slags kompromiss. Klagogsyt tipper at den mest sannsynlige løsningen blir at topp- og breddefotballen blir skilt enda mere ut enn i dag. Som kjent har NFF i dag to ledere for hver av de to tingene. Karen Espelund har sjefsroret for breddefotballen, mens Sondre Kåfjord har det for toppfotballen.

1 Comments:

At 9:10 pm, Anonymous Anonymous said...

BBB? Hva er det?

 

Post a Comment

<< Home