Friday, February 03, 2006

Mix

Brann har som kjent overaskende nok bestemt seg for å ikke øke billettprisen på vanlige billetter til 2006-sesongen. Istedenfor har de bestemt seg for å flå den gruppen de smisker mest med, nemlig sponsorene.

60.000
Det "billigste" tilbudet Brann har er på 60.000. Flott Brann. De har endelig skjønt at det er en idè å la være å flå de som samlet gir mest i klubbkassen. Derfor flår de nå kundene som er minst trofaste, og minst interessert i fotball. Rett skal være rett. Noen ganger overasker Brann. De fleste ganger negativt som f.eks med leieavtalen av vrakgods. Men noen ganger også positivt som dette eksempelet viser.

Nye Brann Stadion
Brann har forøvrig annonsert at billettprisene vil bli dyrere i fremtiden ettersom byggingen av nye Brann Stadion ikke er gratis. Dermed kan vi forvente rimelig stive priser når Klokkesvingen står ferdig til 16 mai, og det samme med den nye hovedtribunen (som kommer der Umbro-tribunen er) som skal stå ferdig før sesongen 2007.

Brann-Sogndal
Forøvrig er det fryktelig lite som skjer i Sportsklubben Brann. Men i morgen (lørdag) er det treningskamp mot Sogndal i Vestlandshallen, og dermed er det muligheter for å se Eguren i aksjon. Brann har i god tradisjon overpriset billettene, men likevel er det nok dessverre mer enn 1000 idioter som finner det bryet verdt å se sirkus Brann på veien igjen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home