Friday, January 20, 2006

Ikke se til Trondheim!

Klagogsyt venter i spenning på at kalenderen snart skal vise slutten av februar, og årsmøte i SK Brann. Vanligvis er årsmøter i SKB forbundet med baksnakking og intriger som ville gått Hotel Cæsar en høy gang. I år er det imidlerid annerledes. Brann har (litt) penger, og det ser ut som om årets sesong vil bringe inn nok et overskudd. Til i bergen.no har Bjørn Dahl bare repetert det han har sagt før. Dvs. at overskuddet vil ligge på rundt 3 millioner.

Ta igjen RBK?
Til samme mediasted mener han at det bare er ret tidsspørsmål før Brann overstiger 100 millioner i omsetning, noe som sannsynligvis vil skje når hele Nye Brann Stadion står ferdig i 2008. Samtidig har Brann som mål å ligge på linje med VIF, og etterhvert ta igjen RBK. Trønderne må Brann ikke bry seg om. Næringsvettet der oppe er kritikkverdig, og det er klart for alle at Trønderne ikke har utnyttet posisjonen sin godt nok. Derfor er VIF allerede i ferd med å passere "Troillungan", og det er de Brann må se til! Ikke RBK! I VIF finner vi alt det Brann og til dels RBK mangler, nemlig næringsvett med et snev av gründertalent!

Det er dog ingen grunn til å mørkmale situasjonen. Forhåpentligvis vil typer som Jæger og Lokøy snart finne seg andre attraktive jobber, mens Larsen vil gå av med pensjon. Dermed er veien, forhåpentligvis, åpen for noen som faktisk vet hvordan en fotballklubb skal drives!

1 Comments:

At 4:05 am, Anonymous Anonymous said...

Hei hei jeg appluderer og er så enig så enig. Hvor mange dager gikk det før Brann siden ble oppdater denne uken??? Lokøy er et kupp for Brann sidene ;-) Enhver Bergens bedrift vil ønske han velkommen - i hvertfall hvis de har noe å skjule..... og vi har savnet dine giftige kommentarer og håper som deg at Jæger får et nytt jobb tilbud sammen med Pol.!(tjihi i Arfika)

 

Post a Comment

<< Home