Saturday, February 18, 2006

Overskudd

Brann kunne for tredje året på rad presentere et overskudd. Denne gangen ble det på 4.6 millioner. Nok en gang har Brann "reddet" budsjettet som følge av et spillersalg. Uten salget av Scharner ville det blitt røde tall å bokføre. Det samme dilemmaet har vært gjeldende de to foregående årene. I praksis betyr det at Brann er avhengig av å selge en klassespiller pr. sesong for å karre seg på den rette siden av budsjettet.

Utbygging
Som kjent er utbyggingen av Brann Stadion allerede godt i gang, og nye Klokkesvingen holder på å reise seg. Men utbyggingen er ikke gratis. Brann må selv betale for så å si hele moderniseringen av Brann Stadion, og håper å få dekket dette inn med sitt nye VIP-konsept, og med et rekordsalg av sesongkort (eller partoutkort som vi liker å kalle det i Bergen). I og med Brann betaler kalaset selv er de totalt avhengig av at prosjektene deres slår til! Men i og med at det allerede er lange ventelister på å sikre seg av en av de 23 VIP-boksene som blir lagt ut trenger Brann sannsynligvis ikke bekymre seg. Men de har fremdeles et godt stykke igjen å gå når det gjelder supporterutstyr- og hovedsponsormarkedet (det siste er inntil videre)

Kontroll
I Brann påstår de at alt er under kontroll, selv om de ville gått med et lite underskudd om Paul Scharner ikke hadde blitt solgt. Uten salget at P.S ville Brann fått et underskudd på 2-3 mill, noe som er bemerkelsesverdig svakt med tanke på potensialet Brann hadde ettersom de i 2004 hadde "tidenes sesong".

Næringsvett er ikke akkurat det Brann eller Bergen er mest kjent for. Derimot er det nok at fantastiske ideer og stå på vilje. Men det går aldri når det mangler. Ganske sympomatisk for Brann at en kar som Idar Vollvik har gått inn som investor for rødtrøyene. Han symboliserer nettopp en god del av punktene ovenfor....Det er en sannhet at VIF vil alltid kapre de smarteste og mest kompetente folka, mens Brann vil fortsette å holde på med gutteklubben Grei

0 Comments:

Post a Comment

<< Home