Wednesday, March 15, 2006

Gerre Gås Travels

De siste dagene har talsmann i NSA, Richard Jansen, figurert i flere medier som følge av NSA sin publisering av billettpriser for bortesupporterne i TL 2006. Verst ut kom Start som vil ha 160,- kr av deg for en bedriten plassering på Kristiansand Stadion. Det interessante med årets undersøkelse er at Brann kun kommer til å forlenge 130,- for å stå på felt-S som blir bortefeltet i år. Med den prisen, og den plassen fremstår Brann Stadion som det beste stedet for bortesupporterne i 2006.

Dyrt og dårlig
Forutenom Brann er det kun Ham-Kam som tilbyr bortesupporterne plass på langsiden. Ellers er det kun plasser i svingen som er reservert for det gjestende lags supportere. Verdt å merke seg at nesten alle de andre har samme prisnivå som Brann eller høyere for mye dårligere plasser.

Skal du til Fredrikstad?
BBB gir ikke opp, og arrangerer bussturer i år også. De har allerede lagt ut annonsen for første serierunde som er borte mot Fredrikstad. For det vil de ha 450,-. Men frister det å kjøre 8-9 timer (hver vei) med en gjeng med idioter? Akkurat! Derfor gir Gerre Gås Travels råd til andre alternative reisemåter.

Norwegian kan tilby deg t/r Bergen - Oslo for 866,- . Det eneste minuset er at du må sove hos venner/hotell i Oslo fra mandag til tirsdag ettersom du ikke vil rekke siste fly til Bergen.

SAS Braathens kan tilby deg t/r for 1019,-. Ettersom det siste flyet til Braathens går først 23:30 anbefales det at du kombinerer Norwegian og Braathens. Fly med Norwegian bortover som vil koste 498,-. Men ta SAS Braathens sitt siste fly tilbake igjen som vil koste deg 419,-.

Om du har litt bedre tid kan du ta toget. Gerre Gås Travels anbefaler deg å ta morgentoget fra Bergen på mandag, og nattoget (samme dag) tilbake igjen fra Oslo. For dette må du ut med 498,-

Det billigste alternativet er ikke overaskende busselskapet Lavprisekspressen. Der kan du ta bussen natt til mandag for 149,-. Tilbake igjen hiver du deg på bussen natt til tirsdag som i skrivende stund også koster 149,-.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home