Saturday, March 11, 2006

Superlørdag

For en uke siden hadde LSK og Kanari-Fansen en såkalt superlørdag i butikken deres. Der lanserte de årets drakt, og solgte restbilletter til seriestarten mot Rosenborg.

Blottet
Beklagevis for Brann og mange unge supportere kommer Brann naturligvis ikke opp med slike pr-stunt. I kjent stil er Brann totalt blottet for kreativitet og (gode) intiativ. Bare til opplysning melder Kanari Fansen at dagsomsetningen ble på imponerende 400.000!! Her begynner vi nesten å snakke om cupfinaletilstander. Men det er tydelig, som vanlig, at Brann verken vil tjene penger eller se at bergensere betaler penger for å være levende reklameplakater for "Bergens stolthet" (...)

Mest i media
brann.no har i dag publisert en artikkel der det kommer frem at rødtrøyene er det mest omtalte laget i januar måned. Det burde ikke komme som noen overaskelse for noen. Interessen for Brann er større enn noensinne, noe rekordsalget av partoutkort viser. At Brann tydeligvis ikke vet å utnytte verdien sin bør ikke komme som en bombe på noen. For å si det litt kynisk burde Brann melket ut penger av bergenserne med og nettopp ha slike "superlørdager". Det er bedre å gjøre det slik enn å ha skamdyre priser på 1 eller 2-runde kamper i cupen. Å drive business på den måten skaper negativitet og mindre folk til "läktarna". Det er rett og slett utrolig skuffende å se at det nye fjeset i markedsavdelingen, Vibeke Johannesen, ikke har greid å påvirke Brann og Kristian Jæger til å tenke nytt!!!

Viktig med en god sesong
Økonomisk sett er denne sesongen utrolig viktig. Som kjent går sponsoravtalen med Sparebanken Vest ut etter sesongslutt, og det er klart at Brann vil sitte med et godt forhandlingskort om det ender med medalje, istedenfor nok en 6-7. plass. Om Brann, mot formodning, skulle greie å komme blant de tre beste er det fult mulig å presse ut 10 millioner pr. år fra den nye hovedsponsoren! Det forutsetter dog at Brann tenker utenfor Bergen sine grenser!!!! Om de på død og liv skal være lokale kommer Brann til å bli enda mer akterutseilt enn de allerede er, og det økonomiske forspranget som RBK, VIF, Viking og delvis LSK har vil øke.

1 Comments:

At 1:52 am, Anonymous Anonymous said...

Det er litt vrient å kommentere bloggen din, men jeg tenkte bare jeg skulle si at jeg leser. Stå på! Veldig fin blogg.

 

Post a Comment

<< Home