Tuesday, April 04, 2006

Galleriet

BA kan i dag melde at Brann vil flytte inn i Galleriet for å selge supporterutstyr. Grunnen er at Brann står uten butikk mens utbyggingen av Klokkesvingen holder på. Når Klokkesvingen er ferdig vil Brann flytte inn dit.

Sentralt
Brann har endelig skjønt at "location" er viktig. Derfor er det positivt at de endelig flytter inn til sentrum. Dessverre vil nok Brannbutikken ligge i en av de to øverste etasjene i Galleriet. Jo høyere opp du kommer, jo mindre folk er det. Men i og med at Brann for tiden ikke har butikk på stadion vil nok ikke salget gå betraktelig opp. Etter all sannsynlighet blir den eneste butikken på Brann Stadion pølseboden foran hovedtribunen, og teltet ute på Nymarksbanen. Ingen av disse to stedene er i nærheten av å generere så mye som den tidligere Brannbutikken i Hansasvingen. Derfor er det viktig at en ny Brannbutikk på stadion kommer opp asap!!!

300 kvadratmeter
Det er forøvrig gledelig å lese at den nye Brannbutikken i Klokkesvingen vil bli på hele 300 kvadratmeter. Det betyr at til og med Brann har sett at bøttekottet av en butikk i Hansasvingen har vært altfor tiden. Plassmangel har ført til fullstendig kaos og lang ventetid for de som har orket å bevege seg inn i butikken på kampdager. Brann har leid lokaler i Galleriet frem til oktober, men vil forhåpentligvis forlenge avtalen. Uten å ha en butikk MEGET sentralt i sentrum kan Brann bare se langt etter å ta igjen VIF og Rosenborg.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home