Friday, March 24, 2006

Goin' back

Det nærmer seg seriestart med stormskritt, og det begynner å hope seg opp med Brannstoff i tv og aviser. BA har prøvd å lage en slags skandale over at Brann tapte for et spansk 2. div lag. Tror ikke de beste laga i spansk 2.div er noe dårligere enn f.eks Leeds, som unektelig høres noe bedre ut... De hadde vel alle sammen gjort det meget bra i eliteserien. Det blir som om Brann tapte 4-1 mot Viking eller Lyn. LSK spillte nettopp mot Murcia ( 8.feb ) og slapp med 2-2 etter at spanjolene hadde 3 skudd i treverket !!

Bergen
Ellers mener vi at Bergen er en flott by. Akkurat passe stor, og med relativt liten kriminalitet. Riktignok regner det endel her, men det blir du vant til. Innflytterne er tydeligvis av en helt annen oppfatning enn oss. De ser på Bergen som en stor og skummel metropol. Bergen med sine 230.000 innbyggere er tydeligvis for internasjonal og urban for visse folk. Det perfekte stedet for de er en liten bygd med 1 nærbutikk og en bensinstasjon...Med på kjøpet får de råning og et høyt konsum av alkohol, men dette bekymrer de tydeligvis ikke nevneverdig. Dermed forlater enda en klassespiller Brann på grunn av såkalte "personlige årsaker".

Billetter
I går begynte det åpne salget til de tre første hjemmekampene til Brann, og en titt på billettluka.no viser at det fremdeles er god plass igjen. Dog er plassene som er igjen så å si bare ståplasser på Store Stå og felt-T. Til årets første hjemmekamp mot LSK er det 2872 billetter igjen, mens det mot VIF og Stabæk henholdsvis er igjen 2872 og 2969. Verdt å merke seg at det er flere billetter igjen til kampen mot Stabæk enn mot VIF....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home