Friday, March 31, 2006

Ticket to ride

24 mars startet det åpne salget til årets tre første hjemmekamper. Det vil være en overdrivelse å si at de (få) resterende sitteplassene og ståplassene har solgt som varmt hvetebrød. En titt på billettluka.no viser at det er knappe 3000 billetter igjen til hver kamp. Uansett selges nok de fleste billettene, og Brann har tatt konsekvensen av stormen etter billetter...og *hør hør* gjort noe SMART!!!!!

Narvesen og Mix Minde
Som vi alle vet har Brann Stadion begrenset tilskuerkapasitet frem til 16 mai, og kanskje lenger om den varslede industristreiken igangsettes i neste uke. Dermed har Brann Stadion bare en kapasitet på 15.000. Dette øker faren for at et svartebørsmarked vil blomstre opp. For å stanse dette har Brann bestemt at Narvesen IKKE får lov å selge annet enn ståplassbilletter på felt-T. Dette gjelder foreløpig for de 5 første kampene. For de uopplyste er felt-T asfalten nedenfor feltene F, G, H og J på hovedtribunen. Mix Minde er det eneste utsalgsstedet som kan selge billetter til hele stadion. Nytt av året er også at det ikke er mulig å reservere billetter. Klagogsyt tar av seg hatten, og applauderer Brann sine tiltak for å stoppe et evt. svartebørsmared.

RBK og VIF
I fjor hadde RBK og VIF høyere snitt på publikumssiden enn Brann. I RBK sitt tilfelle var en sterk subsidiering av idrettslag en vedrørende årsak. Denne praksisen fortsetter Trønderklubben med i år. Som i fjor koster det kun 50,- stk pr. stk for et idrettslag som velger å ta turen til Lerkendal. Selv i medgang greier ikke VIF å trekke Osloborgerne opp av sofaen, og ta t-banen opp til Ullevaal. Dermed er det høyst sannsynlig at hovedsponsor Hafslund også i år vil gi vekk 10.000 gratisbilletter i forbindelse med 3-4 kamper en gang på høsten.

Ellers er generalprøven før seriestart om 2 dager på Molde Stadion mot Arild Stavrum & co.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home