Wednesday, April 19, 2006

Historien gjentar seg

Kveldens billettproblemer orker jeg nesten ikke skrive et ord om, ettersom denne problematikken er blitt belyst mange ganger på klagogsyt allerede. Det mest interessante i denne sammenhengen er at Brann ALDRI lærer, og fremstår gang på gang som en amatørmessig arrangør.

Unnskyldninger
En av unnskyldningene til Brann er at p.g.a bygningsarbeide har det vært vanskelig å beholde de faste rutinene for billettsalg. Dette er tøv fra ende til annen. Bygningsarbeidet foregår i Klokkesvingen!!!!!! Dermed blir jo ingen av de andre billettstedene skadelidende. Forøvrig mener Brann at det er lurt å kjøpe billetter på forhånd. Det gjorde drøye 12.000. Likevel greier Brann å "fucke" alt opp for de resterende 700-800 som kjøpte billetter i dag. Helt utrolig!!

Kanari-Fansen
Ellers har klagogsyt fått rapporter om meget forvirrende beskjeder fra Branns funksjonærer til Kanari-Fansen. På forhånd fikk de beskjed om at det var bare beskjed om å kjøpe billetter ved inngang 6, som er inngangen for borteseksjonen. Når de så kom til stadion fikk de beskjed om å kjøpe billett i billettlukene utenfor hovedtribunen. Men deretter ble det kontrabeskjed når de endelig kom frem til billettluken. Da var det plutselig utenfor inngangen de skulle kjøpes igjen...
Selv i disse tider med relativt ok økonomi er det klart for alle at Brann sliter mye mer utenfor enn på banen! Derfor er det mye viktigere at folk i andre avdelinger får sparken (evt. sier opp) fra stadion enn Mons I. Mjelde!

16 mai
Årets 16 mai kamp blir den første kampen på mange år der Brann Stadion vil ha en kapasitet på 20.000. Hvordan skal takle dette vil bli VEDLIG interessant å se...Men at de kommer til å stille uforberedt til kampen mot "Gutan", og i neste hjemmekamp mot VIF burde ikke overaske noen!

1 Comments:

At 2:23 am, Anonymous Anonymous said...

http://fotball.bt.no/eliteserien/article54558.ece

Hehehe, nå blir nok alt så meget bedre ;o)

 

Post a Comment

<< Home