Wednesday, April 12, 2006

Kaos

Første serierunde er unnagjort, og Brann kom hjem med et heldig poeng fra Fredrikstad. Førstkommende tirsdag er det Lillestrøm som står på motsatt banehalvdel, og denne kampen vil virkelig bli en utfordring for de selvutropte medaljekandidatene. Men det er ikke bare på banen Brann står foran en utfordring.

Stenger 2 av 3 innganger
Som kjent er arbeidet med Nye Brann Stadion allerede godt i gang. I år vil det medføre visse komplikasjoner for publikum. På grunn av bygningsarbeidet vil 2 av 3 utganger på Umbro-tribunen være stengt i år. De to inngangene det gjelder er utgangen til eks-feltet til BBB, og utgangen nærmest Klokkesvingen. I praksis betyr dette at ca 5000 stk må komme seg inn og ut på samme sted.

Trege
De aller fleste som har sitteplass på Brann Stadion har alltid vært forbausende sen med å ankomme stadion. Vanligvis kommer nesten halvparten det siste kvarteret før avspark. I år må de kanskje revurdere den tradisjonen. Med bare en inngang vil det dannne seg enorme køer i utenfor Hansa-tribunen (eller Frydenbø-tribunen som den vil hete i år). Brann sendte selv ut info om denne problemstillingen i forbindelse med utsendelsen av årets sesongkort. Som om ikke det skulle være nok har NFF bedt klubbene om å skjerpe sikkerheten på arenaene. Det vil føre til mer kroppsvisitasjon og lengre køer. Men det er nok endel som ikke har orket å lese brevet fra Brann, eller rett og slett glømt det. Dermed risikerer de tregeste å bli stående utenfor stadionportene, og kanskje miste de 10-15 første minuttene av kampen mot "Fugla".

Er Brann forberedt?
Selv om Brann har sendt ut info om dette er det på langt nær sikkert at de er klar for tirsdagens innvasjon. Planlegging, effektivitet og god logistikk har ikke akkurat vært i Branns sterke sider opp gjennom årene. Vi har opplevd mange nok tidlige cuprunder og 16 mai-kamper der Brann har sviktet totalt. Resultatet har vært at de har måttet åpne portene, og slippe inn "alle" uten noe som helst sjekking av kampbilletter etc. Derfor er det høyst nødvendig med mer enn 1-2 vakter pr. inngang i Hansa!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home