Tuesday, December 12, 2006

God Jul

Endelig har klagogsyt orket å skrive noe. Er som kjent hjemme igjen fra Hässleholm etter å ha sett Brann greie 2-2.

Jau...tror egentlig det er på tide at klagogsyt tar juleferie. Dette holder ikke.

Så....god jul!

Saturday, December 09, 2006

Juleferie

-Kjekt å slå RBK
-Synd at RL bare er bås
-Kjekt at sesongen snart er over
-Synd at Geir skal til Sverige på søndag

Julen nærmer seg, og klagogsyt har nesten tatt juleferie allerede. Men klagogsyt lover å vente med juleferien til 23 des. Kanskje det kommer en rapport fra turen til sverige på mandag

Sunday, December 03, 2006

Tv-kamper

Brann var på tv 15 ganger denne sesongen, noe som tydeligvis irriterer trener Mjelde.
- Motstanderne fikk sett oss ofte og skaffet seg etter hvert god kontroll på hvordan vi spilte, sa Mjelde til BT.

Ynkelig
Slike uttalelser fremstår som ansvarfraskrivelse for nok en mislykket høstsesong. Du hører f.eks aldri Alex Ferguson klage og syte over at Man.Utd er for lite på tv, og at motstanderen dermed ser alt og vet alt om de røde djevlene fra Manchester. Ynkelig Mons!! Akkurat som med Huseklepp er det trist å registere at bare du er lokal, så er du helt fredet uansett hva slags resulater du leverer.

Eksponering
Ostringen sitt utspill vekker nok høye øyenbryn hos Kappa og Sparebanken Vest som begge har signert nye avtaler verdt henholdsvis ca 27 mill og 26 millioner. Jeg regner de vil ha litt igjen for disse millioene, som for eksempel mye eksponering av logoene deres i diverse media kanaler!

Odense
Årets nest siste hjemmekamp er mot en gammel kjenning fra Orkdal, nemlig Ophaug. Kampen begynner 14:00. Jaja...kun 3 kamper igjen, så er lidelsen over for i år.

Friday, December 01, 2006

Kappa

Da er det drakten for 2007 publisert. Om vi ser bort i fra alle reklamelogoene er drakten absolutt stilig. Forhåpentligvis holder Bjørn Dahl løftet sitt om å ha kun hovedsponsoren på drakten innen x-år!