Sunday, April 20, 2008

Fair-play

...og nederlagene fortsetter. I går var det Stabæk som tok skalpen til de regjerende seriemestrene. Naturligvis godt hjulpet av dommer Berntsen

Reagerte på usportslig opptreden
I fjorårets kamp ble det avisoverskrifter etter at sportslig leder i Stabæk, Lars Bohinen, kommenterte Pall Gunnarson sitt "fall" innenfor 16-meteren. Bohinen flagget fair-play flagget sitt, og mente at dette var under Stabæk sin verdighet. Ikke at det hjalp så mye. Alanzinho fikk nemlig gult kort i returoppgjøret for filming...På sensommeren var Bohinen igjen opptatt av fairplay. Da skrev han et åpent brev til NFF om Bergdølmos forsøk på å få Pall Gunnarson til å misse på straffen mot Strømsgodset. Bohinen forlangte av NFF skulle forfølge saken, og straffe Bergdølmo.

Dobbelmoral
Det er vel og bra med fair-play, men når de som faktisk skal stå for det ikke vil være med på dette er det bare å slutte med det!! Lars Bohinen kan ikke sitte på sin hvite hest og proklamere at Stabæk er en fantastisk klubb der ingen gjør noe usportslig når alle utlendingene i klubben tydeligvis har plukket opp et og annet fra Mini...

Media sin Askeladd
Media vil nok heller ikke ta tak i dette. "Sjarmerende" Stabæk er etterhvert blitt klubben media ser på som Askeladden mot lag som Brann, Rosenborg og Vålerenga. Beviset på dette kom etter Stabæk-Lillestrøm. Der ble slaget mot Steinar Pedersen knapt nok nevnt!! Så om skal vi gå ut i fra de manglende reaksjonene både fra media og ikke minst den svartkledde er det fritt frem for å mose til Pedersen. Dermed er det bare slå, Azar! Det får ingen reaksjoner...NEIDA!!

Skadefryd
Ettersom Brann beviste for fjerde gang i år at fjoråret kun var et blaff, så får vi heller glede oss andres ulykke. Dermed hadde det naturligvis gjort seg om en så "fair-spillende" klubb som Stabæk f.eks hadde mistet gullet 5 min på overtid mot Tromsø i siste serierunde. Helst på et straffe som hadde komt etter at Martin Knudsen hadde lært falletrikset til Nannskog.

PS! Jada, jeg er klar over at Brann også har heist det jævla fair-play flagget. Men Brann prøver i alle fall delvis å følge det. Det gjør definitivt ikke Stabæk!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home