Tuesday, April 01, 2008

Eg tok min nystemte...

I dagene før serieåpningen raste, nok en gang, deler av BBB-miljøet over NFF. Denne gangen var det over de nye bestemmelsene om få et standardisert opplegg for avviklingen av kampene i de to øverste divisjonene, slik at det ikke oppstår forsinkelser i noen av oppgjørene.
Som en konsekvens måtte Brann droppe forsangeren av "Nystemten". Dermed ble det opp til "den røde veggen" å være forsanger for resten av stadion.

Gjør om på "Nystemten"
Takk og pris for det. Altfor ofte har forsangerne sunget "Nystemten" i forskjellige tonearter for å prøve å gjøre den til noe spesielt. Men med å synge den på en helt annen måte forsvinner også hele konseptet med at drøye 17.000 kan være med på dette siden forsangeren har bestemt seg for å forandre på "Nystemten". Dog er dette sikkert gjort med de beste intensjoner...

Aldri vært bedre
Dermed var nok søndagens versjon av "Nystemten" kanskje den beste versjonen på stadion så langt. Det ble nesten gåsehud-faktor av å høre et kor på 17.000 synge sangen alene, enn å bli delvis overdøvet av en bergensk c-kjendis på musikkfronten. Produktet (heisann Jæger) til Brann ble derfor bedre som følge av denne regelendringen. Utskjelte NFF fortjener kanskje derfor litt ros eller hva, Hellebø?!

1 Comments:

At 7:39 am, Anonymous Anonymous said...

You write very well.

 

Post a Comment

<< Home