Friday, October 26, 2007

Partoutkort 2008

Brann.no har endelig fått ut informasjon vedr. sesongkort for 2008, og Brann skuffer som vanlig ikke. Hvem hadde forventet noe fra den kanten uten skandaler?

Ingen cupfinalebilletter
Det mest overaskende er at INGEN "normale" sesongkortinnehavere er garantert cupfinalebillett om Brann evt. skulle greie å spille seg frem til en finale på nasjonalarenaen. Før var det slik at de 1500 første som betalte sesongkortet var garantert finalebillett. I år ble den kvoten satt ned til de 1000. Nå er altså kvoten satt ned til 0 billetter.

Hvem får billettene?
Hvem som får billettene er selvsagt åpenlyst. Alle med sesongkort på Brannallmenningen er garantert cupfinalebillett, og den resterende kvoten går alle andre steder enn til "normale" sesongkortinnehavere.

Tall
På brann.no kan vi lese at SPV-tribunen har 3676 sitteplasser + 737 VIP-plasser. I praksis betyr det at drøye 4000 billetter allerede er lovet bort til sponsorer, småfirmaer og noen få "vanlige" som har tatt seg råd til med et sesongkort på SPV-tribunen.

Forutsigbarhet
Om ikke annet skaper dette forutsigbarhet for ca 8000 av sesongkortinnehaverne som må belage seg å følge kampen fra sofaen i Bergen. At Brann nok en gang viser hvem de prioriterer er forsåvidt helt greit. (om dette er rette veien å gå er en annen diskusjon) Da er det bare å forberede seg på å skaffe evt. adgangstegn til cupfinalen via alle andre kanaler enn Brann

2 Comments:

At 6:43 pm, Anonymous Anonymous said...

Beklager, Geir, men her skyter du himmelhøyt over mål. At det bare er "noen få" vanlige folk på SPV-tribunen er jo en kommentar uten rot i virkeligheten. Alle som sitter på SPV-tribunen vet at dette ikke er noe VIP-tribune i den forstand. Rundt meg sitter det bussjåfører, lærere, ja, vanlige folk som har omprioritert pengene sine for å sitte der.

Man kan selvsagt diskutere om det er rettferdig at SPV-tribunen blir forfordelt, men på den annen side er det disse som har betalt klart mest for sine sesongkort. Det er sånn sett dermed rett og rimelig at de får de største fordelene.

Man får det man betaler for.

 
At 12:09 am, Anonymous Anonymous said...

Forfordele.

 

Post a Comment

<< Home