Saturday, July 28, 2007

18:00? 19:00? 20:00? 21:30?

For oss som følger Brann har kampen mot Stabæk og den forestående kampen mot SIF det til felles at begge begynner søndag kl. 18:00. Det er uvant. Vi er etterhvert blitt vant med søndag kl. 20:00 eller mandag kl. 19:00. Men kamptidspunkt er et følsomt tema, og alle vil ha det på forskjellige dager og tider.

Undersøkelser
Interessant nok har RBK gjort en undersøkelse som viser at det bortskjemte publikummet i Trondheim helst ser at kampene går på søndag. Brann derimot gir i god gammel tradisjon totalt f... i hva de mest trofaste mener. Der i gården er det sponsorene som teller. Dermed vil Brann ha mandagskamper ettersom dette passer best for de dresskledde herrene på den nye SPV-tribunen.

NSA vil ha lørdagskamper
Pussig nok mener talsmann i NSA, Christian Brøndbo, at lørdagskamper er det mest bekvemme for oss supporere ettersom man da ikke kommer trøtt på skole eller jobb. Det kan se ut som om Brøndbo har glemt at hele transport-Norge slutter å gå i 8-9 tiden på lørdager. Med mindre du vil sitte på en supporterbuss der altfor mange feirer russetiden om igjen er overnatting dermed det eneste altternativet. Dermed kan en bortetur bli en altfor dyr affære for de aller fleste av oss.

Søndag 18:00
I klagogsyt sine øyne er søndag kl. 18:00 den beste tiden. Et slikt tidspunkt gir bortesupportere (og oss i eksil) tid til å rekke nest siste eller siste fly fra den byen hjemme/bortekampen går i.
Men ettersom Brann er blant de mest populære lagene i Norge kan vi bare se langt etter et tosifret antall kamper pr. sesong som vil starte søndag 18:00


Kilde : rbkweb

1 Comments:

At 4:20 am, Anonymous Anonymous said...

Her er du på gyngende grunn, Geir!

I alle år har mandag klokken 19 vært Branns foretrukne kamptidspunkt. Det har også historisk vært den dagen der Brann har trukket mest publikum.

Nå blir alle kampene på Stadion utsolgt uansett, så det poenget er ikke like nøye nå - dessverre.

Men vi skal heller ikke glemme at mandag klokken 19 også i de fleste tilfeller er flomlyskamper - forhold der Brann tradisjonelt er bedre enn i dagslys. Ikke så dumt det heller.

Personlig mener jeg at lagene selv skulle få bestemme når de spiller sine hjemmekamper. Men i TV-alderen blir det jo aldri slik...

Royen

 

Post a Comment

<< Home