Saturday, May 05, 2007

Skandale!!

Den siste tiden har det vært stille fra klagogsyt. Selv etter den pinlige kampen på Lerkendal har ikke klagogsyt hevet sin kritiske røst. Men i dag var det nok!!!! Nok en gang får vi et bevis på at Brann er like bedriten som før.

Mjelde
Etter kveldens kamp vil nok en presset Mjelde parere kritiske spørsmål med dårlige unnskyldninger som at Brann tok 1 poeng mer enn i samme kamp i fjor, og ikke minst messe i vei om at Brann har tre seire. For en trener med rimelig frie økonomiske tøyler er det rett og slett ikke akseptabelt å gi vekk poeng som i dag! Nok en gang beviseer ostringen at han ikke er i stand til å få det forventede potensiale ut av spillertroppen.

Styret må gå

Men dermed er det ikke sagt at skylden skal legges på Mjelde. Som sagt tidligere er det styret som må ta hatten sin å gå. Før denne sesongen hadde de en alle tiders mulighet til å få inn nye impulser med å ikke fornye kontrakten med Mjelde. Istedenfor valgte de å fortsette med Mjelde/Steffensen noe som ikke vil føre til bedre sportslige resultater, og som har fått en sportslig leder til å si opp jobben i protest. Derfor er det en skandale om Mjelde blir presset til å av/sparket, og om ikke styret følger etter. Mjelde må selvsagt ta konsekvensene av dårlige resultater, men han er langt fra alene om de! Klagogsyt ser to alternativer :

  • Nesten uansett hvordan det går blir Mjelde sittende mens styret stikker hodet i sanden, og håper at bedre resultater skal komme dalende ned fra himmelen.
  • Mjelde får sparken, mens styret som ga mannen fornyet tillit blir sittende.

Uansett løsning betyr det at Brann i praksis kommer til å være på stedet hvil. At styret tar konsekvensen av den lite gjennomtenkte beslutningen sin er like stor som at Helge haugen blir kjøpt opp av Man.Utd (som forøvrig er Åsaneguttens favorittlag).

Kapteinen

Hva i alle dager er galt med Martin Andresen? I følge han selv er dette den beste treningsvinteren han har hatt på mange år. De som har sett vårkampene til Brann skulle ikke tro det. Martin har stått frem som et av Branns svakeste ledd. Klagogsyt har en liten mistanke om at Martin A har tankene sine på private ting som ikke skal skrives om, men at dette kanskje påvirker prestasjonene hans. Om det er slik er det bedre å kjøre inn et topp motivert Helge Haugen. Naturligvis kan det også være noe så enkelt som formsvikt. Svaret får vi nok på slutten eller etter sesongen.

Selvsagt er det ingen vits å svartmale situasjonen. Brann vil nok ta medalje, men ikke gullet. Men med den spillertroppen og med de økonomiske rammene Brann har er sølv eller bronse for dårlig!

3 Comments:

At 11:34 am, Anonymous Anonymous said...

Endelig er du tilbake i ditt vanlige humør. Den tilsynelatende gode seriestarten satte deg litt på vent, men når Mjelde omsider viser hva som bor i hans taktiske hjerne, da slår du tilbake med full kraft.

Gleder meg til fortsettelsen!

 
At 7:59 pm, Anonymous Anonymous said...

Slutt og syt.Alle vet at Mjelde er et taktisk geni.Det er ikke hans feil at solen var så lav og ekkel.
I følge M.A så var det solen som var grunnen til at Start løp mer, ville mer og kunne mer.Så la Mjelde være i fred og håp på regn,regn og atter regn.Det er måten vi kan vinne serien på.Rart vi ikke har vunnet gullet siden 63...Jaja vi har vel hatt sol i 44 år da.

 
At 7:43 pm, Anonymous Anonymous said...

På tide at du hisset igjen, Geir. Trodde nesten at du hadde begynt å tro på gull og sånt tull.

Mjelde må gå! Alle må gå!

 

Post a Comment

<< Home