Wednesday, March 28, 2007

VIP

Brann har solgt alle sine VIP-bokser, og det er en lang venteliste på evt. ledige VIP-bokser. Den mest innlysende fordelen ved å legge kundemøter eller en slags belønning til ansatte er at på en kamp er alle samlet i en og samme båt. Akkurat som med konferanser fører kampen til at alle har det samme felles målet. I dette tilfelle tre poeng til Brann.

Unik sammensetning
Med utbyggingen av Brann Stadion har SKB nå sjansen til å tilby sine kunder noe helt unikt. Nemlig en unik sammensetning av gode og moderne lokaler, gourmet mat og forhåpentligvis uforglemmelige fotballopplevelser både på godt og vondt…Om Brann, mot formodning, greier å innfri sportslig sett vil merverdien av å leie en VIP-boks øke i form av bedre motivasjon, ny inspirasjon og bedre samarbeidsklima.

Forbløffe
De nye lokalene til Brann bør fremstå som revolusjonerende med tanke på interiør, design og service i forhold til f.eks lokalene på Lerkendal som dessverre (?) fremstår som et grendehus. Nye Brann Stadion bør rett og slett forbløffe kundene, slik at de ikke ønsker å forlate anlegget selv om Brann evt taper. Det er dette som kalles konseptutvikling, og er noe Brann og Reistad forhåpentligvis er veldig klar over. Service er kanskje den viktigste tingen oppi alt dette. Derfor er det prekært at Brann ansetter folk med rett ”attitude”. Kundemottak og oppfølgning under og etter kamp er alfa omega.

Kunnskapsmangel
Kunnskapene om produktet de selger bør implementeres mye bedre enn slik det er på det nåværende tidspunkt. Jeg har nesten sluttet å spørre/maile Brann om ting jeg lurer på ettersom jeg vet mer enn de. Slikt er skremmende! Hvordan kan de lage et godt produkt uten kunnskap? Og som vi alle vet er kunnskap makt. Men Brann har absolutt greid å profesjonalisert seg pittelitt de siste årene, og forhåpentligvis vil de ta nye skritt nå som Brann Stadion blir et skikkelig anlegg.

Inntekter utenom kampdager
Samtidig vil det bli interessant å se hvor mye inntekter konferanselokalene til Brann greier å generere utenom kampdager. Lillestrøm sliter allerede med sine konferanselokaler på Åråsen, og setter stadig ned prisene i et forsøk på å holde tritt med konkurrentene som i første er Norges Varemesse/Thon Hotell Arena og nybygde Lillestrøm Kultursenter. Brann Stadion har på mange måter endel fellesnevnere ved Åråsen. Brann Stadion ligger ikke sentralt nok til, og for å komme dit må du kjøre gjennom smale gater og smau. Da hjelper det lite med et underjordisk p-hus under det som vil bli SPV-tribunen om kundene holder seg borte p.g.a dårlig beliggenhet og komplisert ankomst. Men Soria Moria Konferansehotell i Holmenkollen har heller ikke en perfekt beliggenhet, men har et kjempegodt rykte nettopp på grunn av flotte rom/møtelokaler, fantastisk mat og ikke minst eksepsjonell service. Det er noe slikt Brann bør strebe seg etter.

5 Comments:

At 7:01 am, Blogger cyplox said...

Nok en gang leverer du produktivitet i etterkant av midnatt.

Har du vurdert å få deg en nattejobb??

 
At 12:56 pm, Anonymous Anonymous said...

hallo geir! Klar for seriestart? Helt ærlig, har du troen på det i år? Jeg er svært usikker, og mye på grunn av martin andresens manglende entusiasme!

 
At 12:11 am, Blogger Geir Vårdal said...

Klar for seriestart er jeg egentlig aldri. Vært en fin og rolig vinter. Troen? Tja...jeg tror og forventer medalje. Men da enten sølv eller bronse. Ang. Andresen overasker det meg stort om ikke han forsvinner fra Brann og Bergen etter sesongen. Han er jo en klok fyr, så skjønner vel at han aldri vil vinne noe om han blir.

 
At 1:20 pm, Anonymous Anonymous said...

hei geir! har du vært borti disse gutta her før? http://www.iskoboys.com/brannborte2006.htm

for noen jævla pakk. casuals fra enga. hilsen oss stord gutta!

 
At 1:11 pm, Blogger Geir Vårdal said...

Kanskje det var disse folka som var i Tromsø?

 

Post a Comment

<< Home