Sunday, February 04, 2007

Bare nesten...som vanlig

Vi er bare i februar, men allerede er årets målsetning klar. Det er den samme som de to foregående årene, nemlig gull. Kaptein Martin Andresen er i følge media skeptisk til å signere ny kontrakt med rødtrøyene fordi han er usikker på om Brann er i stand til ta de skrittene som er nødvendig for å sikre seg noe som sist ble sett i Bergen i 1963.

Ingen vinnerkultur
Martin Andresen sin tvil er absolutt begrunnet. Martin er en fornuftig kar, og det har kanskje sakte men sikkert gått opp for han at Brann er en klubb uten vinnerkultur. En klubb der det alltid bare blir nesten. Brann er klubben som må nøye seg med å spise kirsebær med de store (copyright: Knut Langeland), men som aldri kommer i den posisjonen at konkurrentene kun må ta til takke med å spise kirsebær med Brann.

Sjarm
Klagogsyt sitt tips er at Martin Andresen blir i Bergen og Brann ut sesongen. Deretter vil nok 30-åringen definitivt ha innsett at Brann ikke er den rette klubben om du er ute etter trofeer, med mindre du vil nøye deg med andre- og tredjeplasser. Slik vil det alltid være. Men dette er samtidig litt av sjarmen, og heller ikke i år vil nok Brann bryte ned det sjarmtrekket...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home