Friday, November 24, 2006

Juhu!

Årets første hjemmekamp i den prestisjetunge turneringen står for døren, og hele Bergen gleder seg til å se guttene gjøre byens borgere stolte nok en gang. Alt ligger tilrette for en gedigen folkefest, med tilhørende gnistrende spill. Ja, dette blir gøy dere! Royale turneringer er noe som virkelig pirrer den bergenske folkesjelen, og dermed blir det nok en folkevandring til den flotte byggeplassen i Idrettsveien på søndag.

Gledelig
Om vi ser bort i fra storkampen mot Helsingborg på søndag kunne i dag Brann presentere sin nye sportssjef. Valget falt, ikke overaskende, på Roald Bruun-Hanssen. Dette er en gledelig melding for alle som vil ha større lokal satsing. For den delen av byens befolkning som vil at Brann skal være et topplag bør nyheten også bli møtt med smil og jubelrop. Med lokal forankring vil Brann garantert være et topplag i 2. divisjon.

Talentutvikling
Byens største talenter (...) spiller for tiden i Løv-Ham, og det er imponerende å se hvor god talentutviklingen er i denne byen. Ja, når Løv-Ham nok en gang holder seg med et nødskrik i vikarligaen er det bare å ta av seg hatten. I tillegg er jo listen lang over bergenske fotballspillere med landslagskamper.. Bergen er rett og slett en by med stor spisskompetanse når det gjelder talentutvikling. Oslo har NTG. Trondheim har KVT. Det er ingenting mot Danielsen! Det er godt å vite at denne byen virkelig kan dette med å utvikle fotballspillere.

2 Comments:

At 8:52 pm, Blogger Lars said...

Derfor er det kanskje på tide at de finner noen som klarer å utvikle disse talentene?

Skjønner ikke hvorfor du syter sånn om RL. Er det bedre å spille mot Åsane for 100 tilskuere uten å få store pengesummer for det? sytepave! RL er også en utmerket mulighet for å slippe de nestbeste til mot gode motstandere, sånn at vi kan se hvem som duger

 
At 12:00 am, Anonymous Anonymous said...

Ahh. Det er bare Brann som slipper de neste beste til, det er jo ganske positivt! For om vi vinner med de neste beste mot de andre sine beste, bør vi jo vinne serien lett til neste år med de beste.

 

Post a Comment

<< Home