Monday, November 06, 2006

Inntekter fra tv-avtalen

Sesongen er endelig over, og rbkweb.no har b.l.a sett på hva Brann har tjent på den nye lukrative tv-avtalen.

15 mill
Brann er det laget som desidert har fått mest sendetid ettersom 20 av kampene til rødtrøyene har vært vist på Tv2 eller Tv2 Zebra. Belønningen for mye sendetid (og en grei tabellplassering) får de i form av drøye 15 millioner som sikkert vil gå til utbyggingen av Brann Stadion.

300.000 mindre enn RBK
I den summen ligger det inne et grunnbeløp på 4.6 millioner som alle i Tippeligaen får, uansett hvor mye de har vært på tv. I tillegg får Brann 4 millioner for sølvplassen. RBK fikk 5.3 millioner for gullet, men ettersom Brann har vært mest på tv får Brann bare ca 300.000 mindre i inntekter fra tv-avtalen enn gullvinnerne fra Trondheim.

Cup
Summen fra NM ligger utenfor de drøye 15 millionene. For "innsatsen" (...) i årets NM-cup fikk Brann 731.000 i premiepenger som hovedsaklig stammer fra tv-avtalen.

2 Comments:

At 11:58 pm, Anonymous Anonymous said...

kan du ikke skrive om branns spillere, kamper, dommere, trenere osv?
Det er jo totalt uintressant å høre om og om igjen om tall og kroner for alle verdens lag og avtaler! Vi er en gjeng som virkelig nyter din sarkasme og ironi når du kjører tema om brann. Kommentarer som at du regner Brann som en outsider til RL når de leder serien med 10 poeng, er foreksempel en kommentar som raskt får legendestatus hos oss! Stå på Geir! Han der Doddo gidder jeg ikke å høre på. Han bekreftet sin intelligens når han sa at Bjørn Dahl var et dårlig kjøp! La oss få høre noe skikkelig hudfletting av alle Branns involverte!

 
At 2:06 pm, Blogger Lars said...

Alle vet jo at Geir elsker økonomi og Queen. Sånn er det bare. Så lenge disse tallene gjør at vi slipper å høre om Brian Mays herlige hårsveis og høye buksefeste, så skal vi være takknemlig for det. Hudfletting uten litt variasjon er uansett kjedelig. Bra noen tar for seg litt økonomiske ting også. Go Geir, it's your birthday!

 

Post a Comment

<< Home