Sunday, November 05, 2006

Ekte lidelse har et navn

Det er ikke bare i Norge nåværende sponsoravtaler fornyes. I Spania har Barcelona nettopp fornyet utstyrsavtalen sin med Nike. Barcelona har hatt Nike som utstyrsleverandør siden 1998, og i slutten av oktober skrev partene under på en ny avtale som går ut i 2013. For den nye 5-års avtalen må Nike ut med nesten 1 milliard!!!!
Til sammenligning betaler Narvesen Rosenborg ca 6 millioner i året....

Cupfinalebilletter
Fordelingen av evt. cupfinalebilletter for sesongkortinnehavere i 2007 er nå publisert på brann.no. De 1500 første som betaler sesongkortet på den nye og såkalte Brann Allmenningen er sikret finalebillett, mens kvoten for "vanlige" sesongkortinnehavere er senket til 1000. Til cupfinalen i 2004 var 2300 sesongkortinnehavere sikret billett, men neste år er altså kun 1500 av Branns mest trofaste sikret billett. Jeg antar at kvoten er kuttet slik at sponsorene skal får flere billetter....Dermed er, som sagt før, NSA sin lobbyvirksomhet ovenfor NFF totalt nyttesløs når det kommer til Brann. Finalelagene får nå flere billetter, men hva hjelper det når Brann kun velger å tilfredsstille sponsorene?

Ekte lidelse har et navn...Brann

4 Comments:

At 11:04 pm, Anonymous Anonymous said...

Brann er og blir en fantastisk skandale. MIM kan ta hatten sin og bli den bonden vi alle vet han er, han kan i samme slengen ta med seg Sæternes og Bakke. Huseklepp, Helstad og Gashi får godkjent. Til dels også PVM, resten var så jævla bås at man må tilbake til Åtvidaberg finne lignende. Tøyseguttene Opdal og Sigurdsson sin opptreden på 3-0 målet oppsummerer vel hele kampen. Brann i et jævl nøtteskall. Frbanna bastarder! Hva fanden er det som skjer med teksten. Or forsvinner jo.

 
At 12:15 am, Anonymous Anonymous said...

MJELDE MÅ GÅ!

 
At 3:27 pm, Blogger Geir Vårdal said...

Skulle selvsagt stå 1500 :)

 
At 7:28 pm, Blogger Lars said...

Men 1500 pluss 1000 er da 2500 geir? hvermannsen + sesongkortpakk? eller er det noe vi ikke skjønner her?

 

Post a Comment

<< Home