Thursday, November 02, 2006

Nordea

Maktkampen i Brann hopper faktisk klagogsyt veldig lett over. Det er en velkjent sak at klagogsyt ville ha MIM vekk allerede før RL-kampen mot Odense. Men heia Brann som gjør gull og grønne skoger til en utopi i mye lenger enn 43 år.

Nordea
Det begynner å bli en gammel nyhet, men LSK signerte en ny hovedsponsoravtale med Nordea i oktober. Avtalen strekker seg over 3 år, med opsjon på et 4 år. Noen økonomiske detaljer fra avtalen har ennå ikke lekket ut, men i følge de såkalte ryktene skal avtalen ligge på ca 6. millioner pr. år. Om dette stemmer får de en knapp halv million mindre pr. år enn det Brann får ut av sin nye og forlengede avtale med Sparebanken Vest.

Mindre forsprang
Dermed har så å si alle topplagene like bra eller bedre sponsoravtaler enn Rosenborg, noe som igjen betyr at det økonomiske forspranget til trønderne blir mindre. Forutsetningen for at det skal fortsette i samme retning er at RBK ikke kommer med i gruppespillet i CL. Om så skjer blir serien like "spennende" som den pleier å være...Som en kuriositet kan det nevnes at NSA sin tidligere talsmann (nå "kun" styremedlem), Richard Jansen, jobber i Nordea.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home