Monday, October 23, 2006

Perspektiv

- Vi må være forberedt på at folk er skuffet. Men husk at vi ikke er i ferd med å rykke ned. Vi må sette ting litt i perspektiv her, understreker han. Ordene tilhører Mons I. Mjelde, og er sakset fra dagens nettutgave av VG.

Sesongen er over
For å sette ting i perspektiv er det INGEN trenere i Brann som har fått så mye støtte og økonomisk handlefrihet som Mjelde. Likevel er gullet sløst vekk for andre året på rad. De røstene som hevder at dette er å være kravstor kan pent sette seg ned og holde kjeft. Med tanke på hvordan Brann har investert er det klart at du forventer resultater. Dermed blir det for dumt å hyle på at vi må ikke gi opp, men fortsette å støtte guttene. Både Mjelde og spillerne gir oss nok en gang bare tårer og fortvilelse, og strengt tatt fortjener de ingenting tilbake. Likevel vil noen av oss være dum nok til å komme på Royal League kampene... Sesongen er enkelt og greit over for i år. Ikke kan vi skylde på verken dommere eller motstanderne. Brann har helt og holdent all skyld selv for at de nok en gang ikke innfridde. Når Mjelde ber folk sette dette i perspektiv og nesten være fornøyd med at Brann ikke er i nedrykksstriden blir det hele bare for dumt.

Potensial
I samme artikkel mener Mjelde at potensialet til Brann er større enn både i LSK og RBK. Det er dessverre hans jobb å få ut dette fordømte potensiale, og det har han faktisk ikke greid. Brann har nemlig ennå til gode å spille 90 gode minutter i år...og opps...det ble sannelig ikke gull i år heller, gitt. Er dermed Mjelde rett mann for Brann? Styret er i alle fall spenstig når de velger å forlenge kontrakten med en mann som 2 år på rad har skuslet vekk gullet. Er det cupfinaletriumfen for 2 år siden som "berger" Mjelde?

Konsekvensene
Det samme styret må forøvrig ta konsekvensene av valget sitt. De hadde nå sjansen til å bryte sammarbeidet med Mjelde, og skilles som gode venner... Istedenfor ser det ut som de velger å satse på Mjelde i 2 år til. Dermed blir det helt idiotisk om Mjelde f.eks får sparken sommeren '07. Om så skjer må også hele styret gå.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home