Friday, September 29, 2006

Sponsoravtaler

Omsider er tallene i Start sin nye hovedsponsoravtale med Sparebanken Sør presentert. Som kjent spytter de inn hele 55 millioner til Sørlandsklubben. Tallene viser at banken bruker 35 millioner for å ha navneretten på det nye stadionanlegget de neste 10 årene. Det vil gi Start en inntekt på 3.5 millioner pr. år. De resterende 20 millionene brukes til å pryde brystet på draktene de neste 3 årene. Dette gir en årlig gevinst på 6.66 millioner til Start.

Heia Brakka
Davy Wathne hevder i sin nettblogg at Brakka er et trivelig sted med djevelsk dyktige, ambisiøse, kunnskapsrike og reflekterte mennesker. Det kan i alle fall ikke gjelde markedsavdelingen til "troillungan". Den nye avtalen til Start er nemlig ca like mye verdt som avtalen RBK har med hovedsponsor Narvesen. Snakk om dårlig utnyttelse av mer enn et tiår med enorm sportslig suksess!

MFK
Om det er noen trøst, så er erkerivalen Molde fremdeles et langt hav bak RBK. De presenterte også sin beste sponsoravtale noensinne for 2 uker siden. Da skrev de under en 5-årsavtale med Sparebanken Møre verdt 20 millioner kroner.

Men på sponsortoppen finner vi fremdeles VIF og Brann.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home