Friday, September 15, 2006

Brann - Sandefjord

Brann vs Sandefjord husker de fleste med gru fra 4 år tilbake i tid. Den gang var Ivar Rønningen på god vei til å sende Brann ned i divisjonshelvete, men heldigvis gikk det ikke slik. Nå står igjen Sandefjord på motsatt banehalvdel, men heldigvis er utgangspunktet på langt nær like skremmende som sist.

Middelhavsfarer - før sesongen
Før sesongen ble Brann tippet av, de fleste, som en middelhavsfarer. Supporterklubben Stabæk Support gikk enda lenger, og tippet Brann på 13. plass. Som en kuriositet kan det nevnes at de også trodde at Viking ville bli seriemestre... Klagogsyt tippet forøvrig at rødtrøyene ville havne på samme plass som i fjor. Hva klagogsyt tippet i fjor forbigås i stillhet...

Typisk Brann
Men Brann har overasket alle, og topper den rekordjevne serien. Foran søndagens kamp tror "alle" at Brann kommer til å ta en lett seier. Men alle vi som har fulgt Brann i noen år vet at dette er en kamp Brann på sitt mest tradisjonsrike vil tape. Faktisk er det stor sjanse for at kampen vil bli en reprise av årets hjemmekamp mot Start.

Derfor vil et tap på søndag være skuffende, men ikke overaskende.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home